Підкорив Х-фактор

Підкорив Х-фактор

  Хмільницька земля багата талантами. Це вже вкотре підтвердив наш земляк, хмільничанин Олександр Захаров, який, підкоривши суддів, отримав чотири «ТАК» на телешоу Х-ФАКТОР.

  Нещодавно під час ефіру телешоу «X-фактор» хмільничани впізнали нашого талановитого земляка, співака Олександра Захарова. Він виконав пісню Святослава Вакарчука «Мить» і отримав від суддів чотири ствердних «Так». Суддям телешоу сподобався наш Олександр, вони відзначили не лише його гарний голос. Вони вподобали його виконання пісні й ту душевну красу, яка одразу притягує до себе  людей. Про себе і участь в телешоу Олександр розповів спеціально для нашої газети.

  Олександр народився 8 червня 1988 року в місті Хмільнику. Навчався у четвертій міській школі, і вже у шкільному віці у нього проявився талант до музики, адже співав у шкільному хорі й постійно брав участь в різноманітних конкурсах. Цей талант до музики, як зізнається Олександр, у нього від Бога, адже в родині немає музикантів, та й сам ніколи не навчався мистецтву музики… Він постійно розвивався, багато співав і коли йому виповнилося 18 років, створив гурт «Тамплієри». Разом зі своїми друзями з гурту Олександр їздив по різних фестивалях України, вони стали лауреатами фестивалю «Червона рута» і, звісно ж, неодноразово виступали  на різноманітних заходах нашого міста й району. Закінчивши навчання в Житомирському державному університеті імені Івана Франка, пішов працювати в школу села Лозови вчителем англійської мови, де працює й досі. Де б не був Олександр – він ніколи не покидав музики: і в школі, і в університеті, і вже працюючи вчителем співак постійно займався улюбленою справою, весь час удосконалювався і набирався досвіду. Нині Олександр працює у школі ще й заступником директора з виховної роботи і є лідером гурту «Зубри», в складі якого шестеро осіб з нашого міста. Попри те, що в хмільничанина досить-таки напружений робочий графік, він ще й встигає працювати в ансамблі вчителів англійської мови районного відділу освіту і тішить своїм музичним виконанням відвідувачів ресторану «Маестро». Попри всі труднощі і напружений графік його завжди підтримують його рідні та близькі, особливо дружина і двоє синочків, які пишаються своїм чоловіком і татком.   
  - Як виникла ідея взяти участь в телешоу «Х-фактор»?
  - Мені порадила це зробити директор нашої школи Світлана Дмитрівна Лукашук. Я заповнив анкету і взяв участь у першому відбірковому етапі. Через деякий час мені зателефонували й повідомили, що я проходжу на зйомки.
  - Відома пісня Океану Ельзи «Мить». Чому вибрали саме цю пісню?
  - Цю пісню я заспівав спочатку на обласному фестивалі «Проліски надії», її мені порадила вчителька музики Валентина Цимбалюк. Я вирішив взяти цю саму пісню й на «Х-фактор». Пісня «Мить» мені дуже близька, адже вона на рідній мові та розповідає про ті події, які болять усім українцям.
  - Олександре, в «Х-факторі» з Вами ще є хтось із Вінницької області? 
  - Так, звісно. Вчителька з вінницької гімназії, а також вінницький дует  «Jazzforacat». Учасник цього гурту неодноразово допомагав нашому гурту «Зубри», грав на саксофоні. 
  - Хто підтримував Вас під час зйомок?
  - Зі мною поїхали моя мама, дружина , був ще брат моєї жінки, який проживає в Києві.
  - А Ваші учні та колеги, як вони Вас підтримували, як зустріли з Києва?
  - Взагалі про те, що я беру участь в «Х-факторі», знало дуже мало людей, а мої школярі дізналися про це лише тоді, коли приїжджали знімати про мене репортаж із Києва. Результатів участі в шоу я не маю права казати. Проводжали мене всією школою, благословляли, бажали повернутися з перемогою. Уже з виходом ефіру з моєю участю посипались вітання, звідусюди. Були й дзвінки, смски, вітання в Інтернеті, зокрема на Фейсбуці було дуже багато вітальних постів, дуже приємно. Коли приїхав у понеділок на роботу, на мене очікувало несподіване й дуже приємне вітання. Завжди зранку роблю для дітей лінійку, і коли діти зібралися, раптом всі почали кричати «Вітаємо!». Дуже гарно прийняли, це так зворушливо і неочікувано приємно, що словами не передати. 
  Вважаю, що моя участь в цьому телешоу – це ще й приклад для дітей,  це приклад того, як потрібно у житті чогось добиватися, прагнути. Тобто якщо у тебе є талант, його потрібно розвивати далі. І навіть якщо деякі люди у Хмільнику в мене не вірили, то я доказав їм теж, що достойний стати учасником такого популярного шоу і бути визнаним відомими професіоналами. 
  - Під час ефіру не лише Вам сказали чотири «Так». Судді підтримали також колись відомого в 90-х роках українського співака Андрія Кравчука (EL Кравчук). Чи вдалося Вам поспілкуватися з ним? 
 - Так, ми разом, коли  чекали виходу на сцену, знаходилися в одному знімальному павільйоні. З ним вдалося трохи поспілкуватися. В 90-х роках він був дуже відомий, але потім про нього чомусь забули і він знову хоче нагадати про себе, показати свої таланти і досягти успіху. Ми обмінялися контактами. На шоу я зустрів багато обдарованих і хороших людей.   
  Тож, шановні хмільничани, продовжуйте стежити за успіхами нашого земляка, адже Олександр Захаров пройшов далі і бере участь у тренувальному таборі шоу «Х-фактор».

Алла Корнієнко,

«Життєві обрії». 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини