Підстрелив 18-річного юнака: на Вінниччині поліцейського підозрюють у замаху на вбивство

Підстрелив 18-річного юнака: на Вінниччині поліцейського підозрюють у замаху на вбивство

На Вінниччині співробітника поліції підозрюють у замаху на вбивство кількох осіб з хуліганських мотивів, - повідомляють Життєві обрії.

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури посадовій особі з числа керівного складу одного з районних управлінь поліції Вінницької області повідомлено про підозру у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів (ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 7 ч. 2 ст.115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 27.11.2022 правоохоронець у вечірній позаробочий час перебував в стані алкогольного сп’яніння у громадському місці. При цьому він мав при собі табельну вогнепальну зрою, яку не здав у встановленому порядку.

На пропозицію перехожих, які запропонували йому та його колезі допомогу, поліцейський відреагував неадекватно та безпричинно почав стрілянину зі зброї, спорядженої бойовими набоями, у напрямку людей, серед яких були й діти. 

Одним із пострілів підозрюваний завдав вогнепального поранення 18-річному юнакові, кількома іншими – пошкодив автомобілі громадян. На щастя, на сьогодні життю та здоров’ю пораненого хлопця нічого не загрожує.

Наразі триває досудове розслідування, яке здійснюється слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Вінниці) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому. Вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин вчиненого правопорушення.

Суд підтримав позицію прокурора та на час слідства підозрюваному обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави та відсторонив його від займаної посади.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗРАДНИЦЮ, ЯКА ДОПОМАГАЛА ОКУПАНТАМ НА ХЕРСОНЩИНІ ЗАТРИМАЛИ НА ВІННИЧЧИНІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини