Пішов з життя Уланівський сільський голова Олександр Крученюк

Пішов з життя Уланівський сільський голова Олександр Крученюк

Сьогодні, 4 квітня, на 43 році життя, перестало битись серце Уланівського сільського голови, депутата Вінницької обласної ради 7-го скликання, колишнього заступника голови Вінницької облдержадміністрації Олександра Васильовича Крученюка. Олександр Васильович знанна на Вінниччині людина, адже за свій короткий вік зробив багато добрих справ. За його підтримки було реалізовано безліч проектів серед яких будівництво та ремонт доріг, клубів та ФАПів, шкіл та садочків, спортивних та дитячих майданчиків. 

Олександр Васильович доклав чимало зусиль для того, аби покращити дорожню інфраструктуру Хмільниччини. За його сприяння було проведено ремонт дороги від Уланова до Сальниці. Окрім того, в Сальниці практично з нуля збудовано відрізок дороги біля школи. Відремонтовано центральні дороги в селах Тараски та В. Остріжок, частину дороги, яка веде до села Кропивна, одинадцять кілометрів дороги, яка проходить через села Війтівці, Качанівка, Семки та сполучає ці села з Любарською трасою, частково відремонтована дорога Вишенька - Слобода Кустовецька - Крижанівка і багато іншого... За його підтримки та сприяння покращувались матеріально-технічні бази закладів освіти, культури та медицини. 

 Олександр Крученюк любив життя, любив людей і завжди піклувався про них, про їх добробут, хотів щоб усім було добре. Він був порядною людиною, мудрим керівником, вірним другом, гарним сім'янином - коханим чоловіком та турботливим батьком.

Світлий образ цієї прекрасної людини назавжди залишиться в пам'яті тих, хто його знав.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини