Планував продати гранату за 700 гривень

Планував продати гранату за 700 гривень

28 квітня працівники калинівської поліції затримали мешканця одного з сіл району, який намагався продати вінничанину гранату РГН. Бойовий припас чоловік планував продати за 700 гривень. Правопорушнику загрожує до семи років ув'язнення. Повідомляє офіційний сайт ГУ НП у Вінницькій області.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Олександр Король, до поліції надійшла оперативна інформація, що житель села Чернятин збирається продати боєприпас. 53-річного підозрюваного затримали оперативники під час реалізації ним гранати РГН.  
За словами затриманого, гранату близько року тому йому подарував малознайомий чоловік.  Згодом, щоб заробити трохи грошей,  він вирішив її продати.
Боєприпас вилучили працівники вибухотехнічної служби.  Його походження встановить слідство.
Затриманий раніше потрапляв в поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання боєприпасів та крадіжки.
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ЯНИЙ ЧОЛОВІК, ПІД ЧАС СВАРКИ, ЛЯКАВ ДРУЖИНУ І МАТІР ГРАНАТОЮ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини