Подільська гранітна майстерня - лідер з виготовлення гранітних виробів

Подільська гранітна майстерня - лідер з виготовлення  гранітних виробів

Гранітні сходи та балясини, столи та лавки, підвіконня та столешні, а також безліч інших виробів з каменю можна замовити у Хмільнику. "Подільська гранітна майстерня" розпочала свою роботу в нашому місті у 2015 році. ЇЇ засновником та директором є Володимир Стеблін.

З початку роботи майстерні минуло майже п’ять років, увесь цей час вона технічно розвивалась, нарощувала свої потужності, навчала спеціалістів, і це дало позитивні результати. На сьогодні "Подільська гранітна майстерня" має свою торгову марку, вона одна із тих, хто надає найбільший перелік послуг з обробки граніту та виготовлення з нього виробів в Україні.

- На сьогодні наші спеціалісти, завдяки сучасному 3D-обладнанню, виготовляють деталі буд-якої складності, причому усі роботи виконуємо, як кажуть, «під ключ»,  - розповідає Володимир Стеблін.

- До нас звертаються люди з різними фінансовими можливостями та потребами, наші фахівці  завжди знаходять варіант, який влаштує будь-якого клієнта.  Окрім того, якщо в людини не вистачає грошей - розглядаємо можливості та працюємо на виплату, - каже директор.

- Найбільше замовлень надходить на пам’ятники, - продовжує розмову пан Володимир. - Рідні хочуть, аби пам’ять про дорогих серцю людей жила якнайдовше, тому і обирають граніт,  бо він довговічний за будь-яких погодніх умов, не боїться температурних перепадів, спеки чи морозу, вологи чи посухи, тому і користується попитом. "Подільська гранітна" майстерня пропонує людям дуже великий вибір пам’ятних знаків різних за ціною, розмірами, формою, комбінованих з різного граніту. Після того, як клієнт визначився і зробив  замовлення, наші спеціалісти виїжджають на місце, проводять заміри, виготовляють ескізи і після погодження приступають до виготовлення, а потім і встановлення пам’ятника. За чотири з половиною роки наші пам’ятники стоять по всій Україні і навіть за кордоном. Відправляли ми їх замовникам різними кур’єрськими службами. До кожного виробу додавались 3D-ескізи з покроковою інструкцією для його встановлення. На усю продукцію надається десятирічна гарантія.

Робить це все наш не великий, але професійний колектив, який добросовісно трудиться на благо людей, а в роботі дотримується правила: замовлення повинно бути виконано вчасно і якісно, замовник має бути задоволений, - зазначив на завершення розмови Володимир Стеблін.

Якщо вам подобаються вироби з граніту або виникла необхідність замовити пам’ятник, звертайтеся за адресою: м. Хмільник, вул. Пушкіна, 61. Тел.: 067 290-98-87, 096 142-51-71.

Наша сторінка у фейсбук: "Подільська гранітна майстерня"

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини