Поліція Хмільника розшукує водія, який втік з місця аварії

Поліція Хмільника розшукує водія, який втік з місця аварії

Вчора, близько 19.00, в місті Хмільнику по вулиці Пушкіна сталась аварія, учасниками якої стали водії автомобіля «ВАЗ» та мотоцикла. У результаті зіткнення транспортних засобів постраждали водій мотоцикла та його пасажир. Кермувальник  легковика після вчинення ДТП  зник  з місця події. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

Як розповів начальник Хмільницького відділу поліції Валерій Романюк,  водій «ВАЗу», під час повороту ліворуч, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом Soul, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок автопригоди 20-річний кермувальник двоколісного транспортного засобу та його 18-річний пасажир госпіталізовані до медичного закладу.

Водій легковика з місця пригоди зник.

В ході проведення  розшукових та першочергових слідчих дій поліцейські розшукали  автомобіль «ВАЗ» . Наразі встановлюється місцезнаходження 38-річного кермувальника автомобіля, який  після вчинення автопригоди  заховав автомобіль  на території  домогосподарства та втік.

Автомобіль вилучений та поміщений на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІДПАЛИВ КВАРТИРУ У ХМІЛЬНИКУ ТА ПОГРОЖУВАВ ВБИВСТВОМ: ПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА РЕВНИВЦЯ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини