Поліція по відео камерах встановила особу та знайшла чоловіка, який вкрав гроші у жительки Хмільницького району

Поліція по відео камерах встановила особу та знайшла чоловіка, який вкрав гроші у жительки Хмільницького району

21 листопада поліцейські Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління встановили правопорушника, який викрав гроші з банківської картки жінки. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі, - повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

13 листопада до поліції звернулась 35-річна жителька Хмільницького району. Вона повідомила, що випадково залишила картку в банкоматі.

Як розповів начальник слідчого відділення Відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції Тарас Стаховський, згідно з виписками з карткового рахунку потерпілої поліцейські встановили, що протягом всього дня невідома особа здійснювала розрахунки цією карткою в магазинах обласного центру.

Завдяки перегляду камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу правопорушника, причетного до злочину. Ним виявився 19–річний житель Одеської області. Як з'ясували правоохоронці, чоловік побачив у банкоматі залишену картку та не повідомив про знахідку. Зловмисник спробував розрахуватися нею. Після вдалої купівлі правопорушник користувався банківською карткою упродовж дня, розраховувся в магазинах та грав в онлайн-казино. Загалом підозрюваний витратив понад 10 000 гривень, а картку спалив.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ 81-РІЧНОГО ПІШОХОДА ЗБИВ АВТОМОБІЛЬ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини