Понад двадцять гібридів кукурудзи представили аграріям з різних регіонів України у Хмільницькій громаді

Понад двадцять гібридів кукурудзи представили аграріям з різних регіонів України у Хмільницькій громаді

7 вересня цього року, на базі ТОВ «Бізнес Агро Імперія», у селі Голодьки Хмільницької міської територіальної громади в партнерстві з ТОВ «Селекта» було проведено День поля та продемонстровано ділянки посівів гібридів кукурудзи, - повідомляють Життєві обрії.

Організаторами заходу стали засновник ТОВ "Бізнес Агро Імперія", депутат Хмільницької міської ради Олег Томашук та засновник ТОВ «Селекта» Віталій Мельник.

На день поля в Хмільницьку громаду завітали аграрії з різних регіонів України.

Вікриваючи захід та вітаючи його  учасників, Олег Томашук сказав, що сьогодні через російську агресію аграріям доводиться працювати в надзвичайно важких умовах, але незважаючи на це, вони роблять усе можливе для того, аби забезпечити продовольчу безпеку країни. 

- Сьогодні ми маємо бути як ніколи єдині на всіх фронтах, аби зберегти країну та забезпечити людей усім необхідним. Саме для цього і був організований наш захід, щоб показати колегам, що наше українське насіння нічим не поступається закордонним аналогам, але коштує в рази дешевше, - зазначив Олег Томашук.
За його словами,  усі висіяні сорти гібридів кукурудзи від ТОВ "Селекта" показали гарний результат, дали високу врожайність і пристосовані до нашого регіону.

Віталій Мельник  розповів, що ТОВ "Селекта понад 20 років працює у галузі селекції та насінництва кукурудзи, створюючи гібриди кукурудзи, максимально адаптовані до сучасних погодно-кліматичних умов.

За його словами, безумовним досягненням наукового центру компанії є понад 20 гібридів нового покоління різних груп стиглості. Основними характерними рисами гібридів кукурудзи, створюваних компанією, є висока жаростійкість та посухостійкість, висока врожайність (до 250 ц/га), швидка вологовіддача, стійкість до хвороб, стресових умов довкілля та багато інших цінних властивостей. Висока якість насіннєвого матеріалу забезпечує наявність у компанії власного насіннєвого заводу та проведення повного циклу переробки насіння кукурудзи.
Окрім того, компанія «Селекта» проводить економічно зважену цінову політику щодо насіння гібридів кукурудзи, завдяки чому всі аграрії України мають можливість придбати насіння та отримати гарантовані врожаї та доходи.

Головним завданням ТОВ НВКФ «Селекта» є пошук нових напрямків у селекції та створення високопродуктивних гібридів кукурудзи, які добре адаптовані до сучасних екстремально жарких умов вирощування, мають низьку вбиральну вологість та цінні господарські якості.

На сьогоднішній день ми можемо запропонувати товаровиробникам посухостійкі гібриди різних груп стиглості для всіх регіонів України. Поряд з цим, не менш важливим завданням для нашої компанії є довгострокова взаємовигідна співпраця з нашими клієнтами, орієнтована на задоволення потреб. Ми прагнемо, щоб якнайбільше сільськогосподарських виробників кукурудзи стали нашими постійними клієнтами, і щоб співпраця з нашою фірмою стала для них запорукою отримання високих виробничих результатів.

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина учасників заходу на Хмільниччині привітала фахівець управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради Лілія Денисюк. Вона подякувала аграріям за плідну роботу та гарно організований захід. Від імені міського голови вона вручила  Листи вдячності засновнику ТОВ «Селекта» Віталію Мельнику та директору ТОВ «Бізнес Агро Імперія» Івану Томашуку. 

По завершенню офіційної частини організатори разом з учасниками заходу оглянули посіви кукурудзи. На полі відбулась жвава дискусія, було багато запитань та відповідей. А люди, котрі поставили найбільше запитань, отримали від ТОВ «Селекта» по мішку насіння елітної кукурудзи. 

День поля в Хмільницькій громаді пройшов в теплій дружній атмосфері, учасники заходу дякували організаторам за чудово та корисно проведений час.

Dsc 0354Dsc 0256Dsc 0255Dsc 0234Dsc 0219Dsc 0187
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини