ПрАТ "Зернопродукт МХП" привітало подружжя, яке прожило в парі 70 років, з днем сім'ї

ПрАТ "Зернопродукт МХП" привітало подружжя, яке прожило в парі 70 років, з днем сім'ї

15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї. Для кожного сім’я – це любов та підтримка рідних, тепло і затишок рідного дому, проведені разом приємні моменти чи подолані неприємності.

Напередодні свята представники ПрАТ «Зернопродукт МХП» завітали із подарунками до сім’ї Івана Васильовича та Фіони Федорівни Голубчуків в селі Митинці. Для товариства такі заходи стали традиційними, адже «Зернопродукт МХП» підтримує своїх пайовиків та реалізовує різноманітні соціальні проекти, одними із яких є привітання до свят чи пам’ятних подій.

От і гостина до Івана Васильовича та Фіони Федорівни стала не випадковою, адже на прикладі цієї сім’ї можна виховувати нинішнє покоління. Подружня пара 5 серпня 2020 року відсвяткувала платинове або, як його ще називають, благодатне весілля. А це, на хвилинку, сімдесят років подружнього життя.

Народилися обоє 1931 року, Іван Васильович – 17 лютого, Фіона Федорівна 14 квітня. Одружилися 1950 року. За стільки років подружнього життя пережили  і пройшли  чимало. Згадують і щасливі, й гіркі моменти. Усе життя прожили та пропрацювали у рідному селі – Фіона Федорівна ланковою, а Іван Васильович – їздовим на колгоспній фермі. Хоч втратили двох діток, але у любові виховали трьох доньок. Як говорить молодша донька Лідія, батько завжди любив маму, ніколи не підвищував на неї голос, піклувався про неї, так живуть і донині у любові та злагоді. Іван Васильович піклується про свою дружину, а вона, в свою чергу, варить йому його улюблену страву – борщ.  

Хоч Іван та Фіона Голубчуки прожили сімдесят років як подружжя, знайомі вони були ще з дитинства. Змалечку пасли разом худобу.

 - Тоді, ще малими, дражнилися один з одного, іноді доходило до бійок, - згадують обоє. Разом ходили до школи, потім і відгуляли весілля.

Проживши стільки років, подружжя згадує, окрім всього, і ті часи, коли доводилося дуже важко працювати. Однак, як говорять Іван Васильович та Фіона Федорівна, жили тоді веселіше і дружніше.

От саме до такої чудової сім’ї і завітали регіональний директор виробничого підрозділу "Хмільник" ПрАТ «Зернопродукт МХП» Олександр Миколайович Рябоконь та фахівець з питань по оренді землі Майя Валентинівна Матвіюк. З щирими привітаннями до дня сім’ї подружжю вручили подарунок  та побажали в найближчій перспективі разом відсвяткувати 75-річчя подружнього життя.

За словами Олександра Рябоконя, перш, ніж їхати вітати своїх пайовиків із знаменними датами, працівники товариства дізнаються, що саме для них потрібно, щоб подарунок був і приємним, і приносив користь. А цього разу вітати таких людей було вдвічі приємніше, адже такі люди надихають берегти сімейні цінності, разом долати усі труднощі і любити одне одного до глибокої старості. І на їх прикладі ми бачимо, що це можливо.

Юрій ЧЕХУТА


ЧИАТЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНИК ПІСНІ "ПОВІЙ, ВІТРЕ, НА ВКРАЇНУ"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини