Правоохоронці розшукали підривника машини офіцера поліції Хмільницького району (відео)

Правоохоронці розшукали підривника машини офіцера поліції Хмільницького району (відео)

Правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, що підозрюється у підриві автівки поліцейського в місті Козятин Хмільницького району, - повідомляють Життєві обрії.

Нагадуємо, вранці 13 жовтня в Козятині стався вибух. На капот автомобіля офіцера поліції підклали пакет із саморобним вибуховим пристроєм, який здетонував, коли він оглядав "знахідку". З чисельними опіками його госпіталізували.

Після вибуху капітан поліції отримав серйозні травми. Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який є фігурантом двох кримінальних проваджень, розпочатих за фактом виготовлення та збуту безакцизної алкогольної продукції.

Під час слідчих дій чоловік у присутності правоохоронців почав безцеремонно себе поводити та спровокував конфліктну ситуацію із поліцейським. Аби поквитатись з посадовцем поліції, який став на заваді розвитку незаконного бізнесу, він вирішив «прибрати» його за допомогою вибухівки, підклавши її на автівку.

Працівники внутрішньої безпеки НПУ та поліції Вінниччини провели за місцем мешкання зловмисника невідкладний обшук. Під час заходу вилучили комплектуючі для виготовлення кустарного вибухового пристрою, а у комп’ютері 40-річного чоловіка виявили контент з характеристиками вибухових речовин та інструкцію із виготовлення вибухівки.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

Підривнику загрожує  покарання – до 15 років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ПІДІРВАЛИ АВТО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО. ПРИЧЕТНИМ ЗЛОЧИНЦЯМ ЗАГРОЖУЄ ДОВІЧНЕ ПОКАРАННЯ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини