ПРОСИМО НЕ ПОМИЛИТИСЬ У ВИБОРІ!

ПРОСИМО НЕ ПОМИЛИТИСЬ У ВИБОРІ!

Знаємо Сергія П’ятківського більше 15-ти років, з того часу, коли він став заступником голови РДА у 2005 році. А в 2006 році він став депутатом районної ради та був закріплений до Рибчинецької сільської ради.

З перших днів Сергій Анатолійович почав співпрацювати з жителями села, вчителями та сільською радою. З якими питаннями не звертались - ніколи не було відмовок, а завжди реальна допомога. Наприклад, на день Святого Миколая та на Новий Рік Сергій приїздив до дітей в школу з Дідом Морозом, Снігуронькою і подарунками, а на інший Новий рік навіть приїздив з ВДТ. Неможливо словами передати радість діточок, які розповідали  віршики та отримували подарунки, а потім їх показували по телебаченню. На наступні вибори, коли у 2008 році були перевибори до районної ради, Сергій пішов мажоритарником по нашому окрузі і проти нього виставляли серйозних провладних конкурентів, але громада переобрала його з переважною більшістю голосів. Його робота та турбота про селян була гідно оцінена. Навіть коли він вже не працював в РДА, а був заступником міського голови м.Хмільника, він не забув про нашу Рибчинецьку громаду, допомагав атошникам коштами, хворим діткам, діткам з обмеженими фізичними можливостями, про що неодноразово писала газета «Життєві обрії».

Не забував і про ветеранів та постійно їх провідував. На постійному контролі булла підсипка, грейдерування та очищення доріг від снігу.

Ми знаємо, що він балотується на голову Хмільницької ОТГ і впевнені, що це найкраща кандидатура.

Просимо не помилитись у виборі!

М.ГРАМАРЧУК,

екс-сільський голова с.Рибчинці

В.ВИГОВСЬКИЙ,

депутат Рибчинецької сільської ради, директор Воробіївського цегельного заводу

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини