Приклав пістолет до голови відвідувача кафе: у Вінниці затримали зловмисника

Приклав пістолет до голови відвідувача кафе: у Вінниці затримали зловмисника

31-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння погрожував стартовим пістолетом відвідувачам закладу. Очевидці події миттєво відреагували на погрози та утримували порушника до приїзду поліції, - повідомляють Життєві обрії з посиланянм на Національну поліцію.

Подія сталась 23 грудня в одному з кафе міста по вулиці Київській. Чоловік прийшов у заклад та протягом кількох годин вживав алкоголь. Через деякий час він почав лаятись, поводитись  агресивно та кидатися на відвідувачів.

Потім правопорушник дістав стартовий пістолет, підійшов до сусіднього столика та скерував його в напрямку одного з присутніх. Хлопець разом з іншими відвідувачами миттєво відреагував на погрозу зловмисника, відібрали у нього зброю та утримували до приїзду поліцейських.

Прибувши на виклик, правоохоронці затримали правопорушника. Ним виявився раніше судимий житель Херсонської області. Слідчими Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЧОЛОВІК, ЩО ПОГРАБУВАВ ЦЕРКВУ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ, ПРОВЕДЕ ЗА ҐРАТАМИ 7 РОКІВ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини