Пустовійтівська, Уланівська, Березнянська та Митницька амбулаторії стали власниками спецавтомобілів

Пустовійтівська, Уланівська, Березнянська та Митницька амбулаторії стали власниками спецавтомобілів

Сьогодні, 8 вересня, на площі Стуса в м. Вінниця голова облдержадміністрації Сергій Борзов та голова обласної Ради Анатолій Олійник вручили ключі від службового автотранспорту Renault Duster головним лікарям центрів первинної медико-санітарної допомоги та амбулаторій загальної практики сімейної медицини області.

Автомобілі придбані за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості. Критерії даних автомобілів повністю відповідають вимогам Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.

Як повідомив головний лікар Хмільницького  центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Барабаш, чотири спецавтомобілі отримали лікарські амбулаторії Хмільниччини. За його словами, власниками новеньких авто стали Пустовійтівська, Уланівська, Березнянська та Митницька амбулаторії. Дві амбулаторії Широкогребельська та Сальницька отримали такі автомобілі у травні цього року. У Хмільницькому районі сім амбулаторій та дві у місті Хмільнику, за словами Михайла Барабаша усі вони забезпечені  новими сучасними спецавтомобілями.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

27 АПАРАТІВ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНІВ МОЗ РОЗПРИДІЛИЛО НА ЛІКАРНІ ВІННИЧЧИНИ

З ВЕРЕСНЯ МЕДИКИ ПОЧНУТЬ ОТРИМУВАТИ ДОПЛАТИ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини