Радіодиктант «Магія голосу» читатиме військовослужбовець ЗСУ

Радіодиктант «Магія голосу» читатиме військовослужбовець ЗСУ

Нагадуємо, що вже у цю п'ятницю українці писатимуть радіодиктант. Авторкою цьогоріч стала письменниця Оксана Забужко, текст матиме назву "Магія голосу".

Письменниця  сповістила, що при написанні тексту, дотримувалась загальних правил, щоб не деформувати унікальний стиль. Знаменитих "забужківських речень" не буде. Однак написання цього тексту видалось для письменниці важким завданням.

Читатиме текст письменник, музикант, екоактивіст Павло Вишебаба, який мобілізувався до лав ЗСУ з початком повномасштабного російського вторгнення.

Диктант почнеться 25 жовтня об 11:00. Його транслюватимуть: на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура; наживо в ефірі телеканалу та на сайті Суспільне Культура; на YouTube-каналі Українського Радіо; на Facebook-сторінках Суспільного.

Надіслати текст для перевірки можна паперовим листом за адресою: 01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 26. Важливо, щоб на штемпелі була дата не пізніше 27 жовтня;

Також є можливість перевірити онлайн: сфотографувати / відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 28 жовтня на адресу [email protected].

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини