Роман Кашпур з Хмільника пробіг Токійський марафон із персональним рекордом

Роман Кашпур з Хмільника пробіг Токійський марафон із персональним рекордом

Роман Кашпур - герой із Хмільника, який під час служби в зоні АТО втратив ногу, але не втратив силу волі не перестає вражати своїми спортивними здобутками не лише Україну, а й увесь світ. Вчора Роман Кашпур пробіг Токійський марафон із персональним рекордом. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

"Токійський марафон 2024 року - місію виконано. Це третій марафон із ТОП-6. Це той самий вектор, який повинен був показати, чи все правильно ми робили. На годину кращий результат за всі попередні марафони - 4 години 50 хвилин. Це показник, що ми зробили усе правильно", - сказав на опублікованому після забігу відео Кашпур.

Роман зазначив, що дуже задоволений таким результатом. Проте відзначив, що тепер потрібно буде працювати ще краще, аби у майбутньому перевершити нинішнє досягнення.

Він подякував рідним і близьким за підтримку, а також своїм побратимам, які колись врятували йому життя. Крім того, він звернувся і до поранених українських військових.

"Поранені хлопці та дівчата, шукайте себе, займайтеся пошуком, вставайте із ліжок. Ми потрібні цій країні і ця країна потрібна нам. Наша боротьба не закінчена... Ми обов'язково переможемо на усіх фронтах і розбудуємо те, за що загинули і продовжують гинути наші побратими і посестри. Слава Україні!". - сказав спортсмен із Вінниччини.

Токійський марафон входить до ешелону найбільш престижних марафонів світу — серії World Marathon Majors.


29 жовтня 2023 року Роман взяв  участь в марафоні морських піхотинців ЗС США у Вашингтоні, довжина марафону 42 кілометри. А вже 5 листопада 2023 року здолав 42-кілометровий найпрестижніший Нью-Йоркський марафон.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини