Шановні ветерани пожежної охорони! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем пожежної охорони!

Шановні ветерани пожежної охорони! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем пожежної охорони!

Професія пожежника – складна, відповідальна, але в той же час благородна та гуманна. Саме пожежникам притаманні такі якості, як самовідданість, здатність за лічені секунди приймати відповідальні рішення та готовність у будь – яку мить прийти на допомогу.

Навіть у найскладніших ситуаціях відважні вогнеборці проявляють високий професіоналізм, мужність та особисту дисципліну.

Україна і світ пам'ятають і шанують  героїчний подвиг працівників пожежної охорони, які за покликом серця першими прибули на Чорнобильську АЕС, та ціною власного життя і здоров’я зупинили ядерну катастрофу. Вони врятували нас, вони врятували весь світ.

Особливої уваги заслуговують  ветерани пожежної охорони, які віддали багато років свого життя боротьбі з вогнем і зараз продовжують працювати в системі цивільного захисту. Ваш неоціненний професійний досвід є надзвичайно важливим у пожежно-рятувальній справі.

Міцного здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПРЕДМЕТ ВИЯВИЛИ БІЛЯ ТЕРЕШПОЛЯ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ НА ВІННИЧЧИНІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини