Ще п'ять дронів відправились на фронт з Хмільника. Захищайте Україну, якщо не зі зброєю в руках, то хоча б матеріально

Ще п'ять дронів відправились на фронт з Хмільника. Захищайте Україну, якщо не зі зброєю в руках, то хоча б матеріально

Сьогодні, ще п'ять дронів від колективу Хмільницького військкомату передали на фронт. Дрони для 41 ОМБР передав начальник РТЦК та СП Олег Резедент через хмільничанина військовослужбовця Олександра Альошкіна, - повідомляють Життєві обрії.

З перших днів війни Олександр Альошкін став на захист України. Проходив службу в десантно-штурмових військах. Після важкого поранення його було переведено до Хмільницького РТЦК та СП, але згодом він знову попросився на фронт.

- Я не зміг сидіти в тилу, знаючи, що потрібен своїм побратимам, не зміг дивитись на те, що тут відбувається, як здорові чоловіки ухиляються від мобілізації, бігають від поліції та ТЦК, шукають захисту де тільки можна, для мене низько на це дивитись, тому і вирішив повернутися до своїх хлопців, але за станом здоров'я, в десантно-штурмові війська не підходжу, тому був переведений в 41 ОМБР, - розповідає Олександр.

Зараз військовослужбовець перебуває у короткостроковій відпустці та зайшов у військкомат провідати своїх побратимів. А ті, в свою чергу, вирішили не відпускати Олександра, без "гостинців" для окупантів та швиденько організували передачу дронів.

- Олександр є прикладом мужності українського воїна, він проходив службу у нас, але вирішив повернутися на фронт, незважаючи на поранення та стан свого здоров'я він знову став на захист нашої батьківщини. У нас в військкоматі служать багато військовослужбовців, які пройшли війну, вони знають, що це таке, розуміють потреби армії в дронах. Тому ми вирішили не відпускати Олександра з пустими руками і швиденько організувалися та передали ним для 41 ОМБР п'ять дронів, - говорить Олег Резедент.

Він також закликав усіх хмільничан допомагати армії захищати українську землю, якщо не фізично то матеріально.

- Донатьте, долучайтеся до ініціатив військкомату, інших волонтерських груп, захищайте Україну, якщо не зі зброєю в руках, то хоча б матеріально. Тільки так, ми зможемо перемогти ворога, - сказав військовий комісар.

Олександр ОКОЛОДЬКО

Photo 2024 09 10 10 11 33 %282%29Photo 2024 09 10 10 11 43Photo 2024 09 10 10 11 41
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0