Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (2 травня - 8 травня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Ви можете одержати привабливу ділову пропозицію. Імовірні знайомства з корисними людьми. Вам забезпечений успіх на роботі й навіть підвищення по службі. Намічається рішення серйозної проблеми, яка давно вас турбує. У вихідні в спілкуванні з близькими людьми будьте максимально тактовні, сімейні сварки вам ні до чого. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Надайте своєму оточенню більше волі у виборі, не давіть на людей своїм авторитетом. Намагайтеся не змінювати свої плани і  вам пощастить в справах, що вимагають від вас ініціативи та творчості. У вихідні ви можете одержати запрошення - його варто прийняти, тому що ви, як мінімум, знайдете цікавого співрозмовника. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Не рвіться за всяку ціну досягти бажаної мети. Чим менше зусиль ви будете додавати, тим швидше всі плани реалізуються і мрії здійсняться, можна чекати прибуток. Рекомендується завершити справи, початі раніше. У вихідні зміна місць і вражень - головний показник успіху. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Добре б трохи зменшити свій апетит у фінансовій сфері. Використовуючи свої здібності, ви зможете досягти успіху. Буде потрібна зібраність, не витрачайте дорогоцінний час на порожні розмови. Приведіть до ладу думки, конкретизуйте плани, і ви порадієте їхній вдалій реалізації. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Багато користі може принести поновлення старих знайомств і ділових зв'язків. Направляйте свою енергію на вирішення проблем, потребуючих активності та напористості, але не забувайте також про витримку та терпінні. Не варто нікого кривдити. В особистому житті період не настільки сприятливий, тут саме краще втриматися від активних дій, зайняти вичікувальну позицію. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09).

Впевненість у своїх силах відкриє вам багато дверей і забезпечить успіх. Покращаться відносини з колегами та керівництвом, що досить позитивно позначиться на продуктивності праці. Проявіть ініціативу і заповзятливість, нехай навіть це схвалять далеко не всі. Відкиньте всі непотрібні дрібниці, зосередьтеся на найголовнішому, і все у вас неодмінно вийде. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

З'явиться шанс просування кар'єрними сходами. Незважаючи на спрагу діяльності, спробуйте приборкати свою запопадливість. Зросте ймовірність помилок, самообману, через що ви ризикуєте підірвати свій престиж. У вихідні можлива підвищена ранимість, так що посилені соціальні контакти небажані, вони можуть привести до негативних емоційних реакцій. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - субота.

 СКОРПІОН (24.10-22.11).

Саме час використовувати свою ділову хватку, підкріпивши дії інформованістю та надійними зв'язками. Імовірні гарні новини. Вам виплатять борги, про які ви вже майже забули. До того ж у вас з'явиться джерело додаткового заробітку. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

У вас є всі шанси здійснити бажане, але навряд чи знайдеться на це рішучість. Навколо буде чимало пліток. Варто поспілкуватися з керівництвом, ви можете стати йому корисні, що просуне вас на нову щабель кар'єрних сходів. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Сприятливий період для досягнення міцного успіху на всіх фронтах. Готуйтеся добре потрудитися, проявляючи весь свій досвід, фантазію, енергію та інтуїцію. Розірвіть непотрібні в обтяжуючі вас зв'язки, позбудьтеся ілюзій і оман. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Вас чекає вдале рішення досить заплутаної проблеми. У професійній сфері бажано не виділятися, а краще проявляти згоду з інтересами колективу. Не варто планувати нових справ. У вихідні відправляйтеся за місто разом з родиною. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03).

Намагайтеся визначити пріоритетні напрямки, і ви досягнете бажаної мети. Вдале рішення серйозної проблеми дозволить вам пізнати гордість за власну персону і може поліпшити матеріальне благополуччя. Вам доведеться захищати інтереси своєї родини, однак не переходьте меж дозволеного. У вихідні вам необхідно трохи побути на самоті та зібратися з думками для нового прориву. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

 

2 ТРАВНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини