Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (6 червня - 12 червня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Ви відчуєте смак до нових вражень, а з ними у вашому житті з'являться і нові знайомі. Тримаючи натиск обставин, ви досягнете позитивних змін відразу в декількох сферах. У вихідні спілкування з друзями піде вам на користь і в емоційному і у фінансовому аспекті. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Робота може поглинути більшу частину вашого часу. Ваші старання в досягненні наміченого вже почнуть приносити реальні плоди. У вихідні вам доведеться розриватися між професійними обов'язками і домашніми проблемами. Не забувайте про близьких людей - їм може знадобитися ваша допомога. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).

Кращими ліками від життєвих розчарувань буде повне занурення в улюблену роботу при наявності такої. Якщо ви знайдете в собі сили та оптимізм, будні дні пройдуть спокійно і розмірено. Можна долучитися до важливих рішень і вчинків: разом складуться ваші сили та можливості. Відносини з близькими людьми вас порадують. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Робота - це одна з найважливіших сфер. Від результату вашої праці буде залежати настрій і матеріальне благополуччя. Деякі плани доведеться змінити, життя буде коректувати їх по-своєму. Можете очікувати прибутковий підробіток. У вихідні намагайтеся поводитися ненав'язливо, не демонструючи амбіцій, і тоді вас оцінять, і будуть прислухатися. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Від того, у якому настрої та стані ви будете перебувати, залежить настрій і стан навколишніх. Імовірні несподівані зустрічі та нові знайомства. Ви можете відчути смак до змін, але не злякайте вашу удачу, проявляючи нетерпіння. У вихідні ваші бажання будуть збуватися зі страхаючою швидкістю. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Вам знадобиться вся ваша ініціативність і рішучість для впровадження в життя нових передових технологій, нестандартних ідей. Робота буде забирати у вас дуже багато часу, і з цією думкою доведеться змиритися. У вихідні приділіть достатньо уваги близьким людям, і не звертайте увагу на настирливість далеких. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Смілово будуйте з колегами і однодумцями плани на майбутнє. Вашим бізнесам-проектам забезпечений успіх. Опирайтеся на старі зв'язки і старих, перевіреним часом друзів - саме вони стануть гарною опорою на тривалий час. У вихідні в жодному разі не кидайте своїх починань. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Можлива досить сприятлива ситуація на роботі. Ваша ділова активність буде на висоті. Фортуна буде цілком прихильна, так що можна чекати просування по кар'єрних сходах. У вихідні прислухайтеся до порад старших родичів. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Уважно перевірте, чи виконали ви взяті на себе зобов'язання і спробуйте по можливості закінчити все почате. Чим більше завдань ви перед собою поставите, тим краще з ними впораєтеся, а ваша працездатність, заповзятливість і впевненість у собі можуть стати навіть причиною заздрості. У вихідні уникайте конфліктів з родичами. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Ви станете легкі на підйом, активні та більш нетерплячі, ніж звичайно. Справи можуть піти не так, як ви їх планували, тому вам необхідно повернутися до помилки, що ви допустили декількома днями раніше. Усунувши її, ви зможете досягти успіху. Будьте обережні при спілкуванні, так як люди не завжди говорять те, що думають. У вихідні спробуйте викроїти досить часу для відпочинку. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Вам доведеться робити більше, ніж вам цього б хотілося. Без жалю розставайтеся з усім старим і неактуальним і рухайтеся вперед. Може знадобитися допомога близькій людині. Не відмовляйте, ви тим самим відкриваєте для себе нові перспективи. Вихідні проведіть на природі з близькими людьми. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

РИБИ (20.02-20.03).

Наступив гарний час для змін, подумайте про плани і проекти на майбутнє. На роботі все благополучно, навіть імовірне підвищення по службі. Не пропустіть важливу інформацію, що відкриє перед вами нові можливості. Вихідні порадують вдалими зустрічами, а от у любовній сфері не все буде гладко, але ви впораєтеся. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

 

5 ЧЕРВНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ В ЦЕЙ ДЕНЬ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини