Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на цей тиждень та який ваш сприятливий день (17-23 січня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Плануйте тільки ті справи, які вам під силу, щоб не розчаруватися, якщо ви щось не встигнете зробити. Не говоріть зайвого і пам'ятайте, що стислість - сестра таланту. Не тримаєте зла й будьте великодушні. Вихідні бажано провести у вузькому сімейному колі. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Не давайте волі власній фантазії, інакше нічого продуктивного вам зробити не вдасться. Ви будете занадто критично налаштовані до собе й до навколишніх. Якщо ви схильні до ризикованих дій, можете заздалегідь приготуватися до поразки. Вас може підбадьорити нова й дуже цікава ідея й усе задумане здійсниться завдяки допомозі друзів і близьких. Вихідні можуть виявитися цікавими, але досить стомлюючими днями. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Ваш рішучий настрій і бойовий характер дозволять подолати багато перешкод. Втім, вам не доведеться боротися за своє щастя, воно саме постукає у ваші двері. На вас чекає приємна подорож, цікаве спілкування і яскраві миті. Ви відчуєте енергію й радість життя. І відмінно проведете вихідні. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Вам можуть знадобитися такі якості, як спокій, тактовність і витримка. Ваш авторитет серед колег зросте. Небажана легковажність у спілкуванні. Спробуйте також нічого, без зайвої необхідності, не обіцяти. Краще займіться налагодженням нових зв'язків і контактів. Дійте самі, на свій страх і ризик. Шукати чужої поради слід лише у виняткових ситуаціях. Уникайте різких життєвих змін і занадто дорогих покупок. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Не слід поспішати з висновками й, тим більше, з рішеннями, якою б прозорою вам не видалася ситуація. Напевно знайдеться неврахований нюанс, який розфарбує всю картину зовсім інакше. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, вона підкаже вірну ідею, але не кваптеся втілювати її в життя. Тиждень буде вдалим для нових знайомств і налагодження ділових відносин. Родичі можуть спантеличити вас своїми проблемам. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ДІВА (24.08-23.09).

Сприймайте себе та навколишніх такими, які вони є, забудьте про стереотипи, спробуйте бути природнішими і простішими. Початі справи вдадуться, не пропустіть цей момент, особливий успіх принесуть зусилля в роботі з інформацією. Але ви можете бути зайво запальні й дратівливі через те, що не все йде так, як вам би хотілося. Непередбаченим і досить емоційним буде спілкування з близькими людьми у вихідними. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Добре б ясно бачити мету, до якої ви прагнете. Метання і сумніви перешкодять вам досягти її. Ви в стані вирішити свої проблеми самі, і почати тут потрібно з того, щоб не створювати зайвих проблем іншим - відразу полегшає жити. У вихідні ваша енергія б'є ключем, причому у всіх напрямках. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Життя, схоже, стає гармонійнішим й спокійнішим. Варто ловити момент і радіти буттю. Труднощі теж можуть з'явитися на шляху, але не потрібно їх боятися. Ви зможете їх подолати. Будьте наполегливі - це ключ до успіху. Успішною буде боротьба зі шкідливими звичками: ви не тільки впораєтеся з ними, але й допоможете іншим людям. Вихідні обіцяють масу позитивних емоцій і вражень. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Викличте на допомогу працездатність, сумлінність і пунктуальність, і ви будете приречені на успіх. Імовірні незначні конфлікти у родині, але, якщо ви не страждаєте зайвою вразливістю, то, побачивши свої помилки і виправивши їх, ви тільки виграєте й станете ближче. Вихідні підходять для відпочинку на природі або лижної прогулянки. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Початок тижня може виявитися досить напруженим. Бажано не приймати важливих рішень ні в особистому житті, ні в професійній сфері. Намагайтеся уникати конфліктів і суперечок у родині. Але потім настане сприятливий для творчих планів і задумів час, але без своєчасної реалізації вони обернуться пшиком. Не виключені далекі поїздки, подорожі, зустрічі з цікавими людьми. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але не варто й форсувати події. Бажано не піддавати себе невиправданому ризику, вирішивши подолати занадто велику висоту. Вам багато чим доведеться пожертвувати, а втрати можуть бути непоправними. У вихідні вам знадобляться прямота й щирість, не варто мовчати й приховувати те, що вас хвилює. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

РИБИ (20.02-20.03).

Ви можете занадто захопитися побудовою стратегічних планів, краще зайнятися вирішенням насущних проблем. Не кращий час, щоб з'ясовувати відносини з близькими. Тиждень буде повний подій і зустрічей, переконайтеся, що вас розуміють правильно. Не дозволяйте необґрунтованим тривогам і сумнівам турбувати вас, перш ніж вірити пліткам, спробуйте з'ясувати їхнє джерело. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день - вівторок

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

17 СІЧНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ ТА ПРИКМЕТИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини