Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (7 лютого - 13 лютого).

ОВЕН (21.03-20.04).

Прекрасний час для початку сміливих проектів. Незаплановані зустрічі можуть привести до заключення вигідних ділових угод. При оформленні документів будьте особливо уважні. Намагайтеся згладити конфліктну ситуацію на роботі, і ваш авторитет зросте, до вас почнуть прислухатися колеги і керівництво. У вихідні добре б відправитися в романтичну подорож, яка вам подарує незабутні події та враження. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Час активної роботи й спілкування. Навряд чи вам вдасться побути на самоті, навіть якщо ви цього дуже захочете. Початок тижня може бути сприятливимй для подорожів. Ви можете знайти гідних союзників у реалізації вашого нового проекту. Але ваші досить різкі висловлення загрожують ускладнити відносини з колегами. У вихідні ви будьте подібні вулкану, а намагайтеся контролювати свої емоції. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Можливе підвищення по службі й збільшення зарплати, якої ви так довго чекали. Бажано не проявляти почуття, що переповняють вас занадто бурхливо. Будьте спокійні й зосереджені. Ви відчуєте приплив сил, немов відкриється другий подих. Скористайтеся цією можливістю й зможете вирішити проблеми, що нагромадилися. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

РАК (22.06-23.07).

Вам необхідно діяти разом з колегами й надійними партнерами. Поодинці вам навряд чи вдасться втриматися на плаву. Можна сміливо планувати важливі переговори, зараз ви легко знайдете однодумців. Імовірні деякі тертя у власній родині, але вам удасться спокійно й коректно вирішити всі непорозуміння. Вихідні дні краще провести активно - відвідайте ковзанку або вставайте на лижі. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Спробуйте виділити з усіх справ головну й з усією властивою вам впертістю сконцентруватися на ній. Навіть саме непросте питання не встоїть під вашим напором. Не прикладаючи особливих зусиль, ви зможете бути найчарівнішим і найпривабливішим для навколишніх. Можлива не зовсім приємна розмова з керівництвом, але зате ви зможете досягти прийнятних для себе матеріальних умов. У вихідні добре б організувати сімейну вечерю. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Не опускайте руки, навіть якщо виникли труднощі. Зверніть увагу на дрібниці, рішення самих незначних питань може дати несподіваний позитивний результат. Бажано перестати розчинятися в потоках емоцій і вже за що-небудь взятися. Пошук нової роботи може увінчатися успіхом. У вихідні, перш ніж діяти, варто добре все продумати, безсистемні зусилля успіху не принесуть. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Раціональність і вміння збалансувати свої емоції дозволять вам розкрити свій потенціал. Настає час змін, надійде багато цікавих пропозицій по роботі, тільки не варто поспішати з прийняттям рішень. У такому виборі привабливих перспектив можливо що-небудь пропустити. В особистому житті, почувши критику від партнера, не поспішайте ображатися, а зробіть правильні висновки. У вихідні ви одержите втішну й вигідну пропозицію. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Настає сприятливий час для вашої кар'єри. Ваш авторитет росте, від вигідних пропозицій не буде відбою. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти запропоновану, але й попросити когось щось зробити для вас. У відповідь ви теж багато чого можете дати близьким людям. Доля готує вам приємні подарунки. У вихідні дні намагайтеся створити максимально гармонічну атмосферу. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Особливо щасливі будуть ті, хто проявить завзятість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. Усе обов'язково вийде, ви на вірному шляху. Тільки у вас буде багато зайвої роботи, і може з'явитися шкодування про те, що ви звалили на себе все це. Але воно все-таки варте того - професійні успіхи вас порадують. У вихідні багато незрозумілих раніше питань будуть близькі до вирішення. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Вам будуть особливо вдаватися такі протилежні за духом речі, як зовсім нові проекти й, навпаки, повернення до старих, незакінчених і давно забутих справ. Багато часу доведеться обговорювати свої плани і відстоювати ідеї. Для тих, хто шукає роботу, з'явиться шанс знайти щось гідне. У вихідні можуть виникнути непередбачені події в особистому житті. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Тиждень досить спокійний і розміряний. Розширте коло спілкування, імовірні важливі ділові зустрічі, що відкривають цікаві перспективи для вашої кар'єри. На роботі намагайтеся проявляти пунктуальність і спокій. У вихідні намагайтеся зберігати рівновагу в будь-якій ситуації, присвятіть їх відпочинку. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03).

Дійте безкорисливо. Вам практично нічого не вдасться зробити для себе, однак ваші дії будуть мати приголомшуючий успіх. Намагайтеся якнайменше потрапляти на очі керівництву, оскільки це може перешкодити здійсненню ваших планів. Вихідні відмінно підходять для наведення порядку, як у справах, так і в думках. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - вівторок. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

6 ЛЮТОГО. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ ТА ПРИКМЕТИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини