Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день ( 21 лютого - 27 лютого).

ОВЕН (21.03-20.04).

У вас може з'явитися шанс просунутися кар'єрними сходами. Ви одержите чимало способів досягти бажаного, було б що бажати. Спробуйте не затівати сварки й конфлікти й не звертати увагу на випади недоброзичливців. У вихідні варто відпочити подалі від будинку, бажано змінити оточення як можна більш кардинально. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Досить вдалий час для укладання угод, ви також будете досить переконливі на переговорах і нарадах. Ретельно перевіряйте інформацію, є велика ймовірність неточностей і помилок. Намагайтеся реально оцінити свої сили, і не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. У вихідні добре б побути вдома, виспатися та відпочити. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Гарний тиждень, якщо ви максимально використовуєте всі його можливості - для творчої самореалізації й для досягнення важливих цілей. Намагайтеся займатися справами, які можна швидко закінчити. Несподівана інформація обіцяє вас окрилити. У вихідні вас порадує спілкування з друзями. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Тиждень зажадає від вас мінімальної напруги, і то лише в той момент, коли потрібно буде просто не упустити свій шанс. Удалі будуть ділові зустрічі, необхідна інформація прийде вчасно. На вас чекають позитивні зміни на професійному полі й в особистому житті. Виключіть навіть мінімальний прояв агресії. Тільки дружелюбність зможе вирішити ваші проблеми. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Все надихає до розміряного ведення справ, руху вперед в професійній сфері, зміцненню своїх позицій. Не варто планувати побачень з незнайомцями, співбесід і взагалі нічого кардинально нового. Задовольняйтеся поки тим, що маєте. Саме час розібратися з боргами й фінансами, урегулювати відносини з партнерами. Запасіться терпінням, будьте скромніше у своїх вимогах. Спробуйте стримувати роздратування, яке може виникнути у вас у вихідні. Можливі проблеми й непорозуміння в родині. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09).

Складний час, однак вирішальний для вашої кар'єри й відносин з керівництвом. Рекомендується показати в усій красі свій професійний рівень. Завойовані перемоги забудуться нескоро. Бережіть свої сили, тому що будь-яка, навіть найзвичайніша робота, може забрати у вас багато енергії. У вихідні віддайте перевагу пасивному відпочинку, але прогулятися по парку не зашкодить. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Ви зараз рішуче йдете до своєї мети. Упевненість у собі надає вам сили. Душевна рівновага дозволяє вам не турбуватися про майбутнє. Прислухайтеся до ідей колег, вони можуть виявитися корисними. Подумайте про вкладення грошей в освіту, свою або дітей. Приділіть собі досить часу, щоб відкрити нове джерело натхнення. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Довіртеся вашій інтуїції і йдіть безстрашно вперед. Вас чекає робота й зарплата вашої мрії. Ви одержите саме ту ділову пропозицію, яка вас повністю влаштує. Пам'ятайте, що невпевненість є руйнівною силою розвитку. Вихідні - сприятливий час для рятування від шкідливих звичок. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Прекрасний період для сміливих і енергійних дій. Сприятливі обставини для кар'єрного росту. Вам не доведеться особливо замислюватися над тим, що робити і як поводитися, ви прекрасно все знаєте, сумніви вас не потурбують. У вас з'явиться гарний шанс продемонструвати навколишнім свої найкращі якості. У вихідні дні ймовірні цікаві знайомства, не варто проводити цей час вдома. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Зараз необхідні рішучі дії, а ви, схоже, усе ніяк не можете розібратися в собі. Спробуйте взяти себе в руки й побудувати хоч якийсь план. Менше займайтеся рутинною роботою й більше уваги приділяйте творчості, адже імпровізація може виявитися набагато кориснішою, ніж точні розрахунки. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів, але будьте обережні, вас можуть підстерігати зваби та обман. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Вас чекають зустрічі, ділові поїздки та інші подібні справи. Декому захочеться скинути з себе вантаж обов'язків, гостро набридне вчитися або працювати. На щастя, до вихідних це пройде. Вихідні можуть подарувати можливість виїхати подалі й змінити оточення.  Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

РИБИ (20.02-20.03).

Удача вирішила посміхнутися вам, цей тиждень, швидше за все, виявиться менш напруженим, ніж минулий. З'явиться й вільний час і можливість трохи відпочити і розвіятися. Тільки тримайтеся подалі від сумнівних компаній. Частіше спілкуйтеся з давніми друзями. Сприятливий день – середа, несприятливий день - п'ятниця. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

20 ЛЮТОГО. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ ТА ПРИКМЕТИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини