Шестеро хмільничан виграли подарунки від газети "Життєві обрії" та магазину "Катран"

Шестеро хмільничан виграли подарунки від газети "Життєві обрії" та магазину "Катран"

Протягом місяця, з 26 листопада по 26 грудня, тривав конкурс від газети «Життєві обрії» та магазину побутової техніки «Катран». У ньому  мали можливість взяти участь люди, котрі передплатили газету «Життєві обрії» на 12 місяців 2022 року та надіслали, згідно умов конкурсу, квитанцію про передплату для участі у розіграші.

Спробувати себе на фарт виявили бажання 125 жителів міста Хмільника та Хмільницького району. Саме стільки квитанцій було вкинуто у корзини для розіграшу, які було розміщено в редакції газети та магазині «Катран». Усі вони взяли участь у розіграші.

У вівторок, 28 грудня, за допомогою лототрону, відбувся передноворічний розіграш призів від газети «Життєві обрії» та магазину побутової техніки «Катран», трансляція цієї події проходила у прямому ефірі фейсбукгрипи «Життєві обрії». Провела його чарівна ведуча Людмила Дозорець.

Згідно умов конкурсу розігрувалось 5 призів: телефон, порохотяг, м’ясорубка, відпарювач для одягу та телевізор.

 

Щасливим власником телефону став Назар Сорока з Хмільника.

Порохотяг виграла Тетяна Котлубовська з Уланова. 

М’ясорубку - Віктор Житкевич з Хмільника.

 Відпарювач для одягу - Тетяна Лігун з Хмільника.

А власницею супер-призу - телевізора стала, також хмільничанка, Любов Уманець. 

Вітаючи щасливих власників нової побутової техніки з перемогою та прийдешніми новорічними святами,  організатори конкурсу редактор газети «Життєві обрії» Олександр Околодько та керівник магазину «Катран» Ігор Кузьменко  вирішили зробити новорічний сюрприз та розіграти між передплатниками газети ще один,  додатковий приз - кавомашину. Її власницею стала Галина Пастернак із Хмільника. 

Вручення призів відбулось 30 грудня в магазині «Катран». Олександр Околодько та Ігор Кузьменко вручили переможцям подарунки, подякували їм за участь у  розіграші та привітали  з Новим роком  роком.

Щасливі переможці, в свою чергу, подякували організаторам за чудово проведений розіграш, за гарні, корисні подарунки,  за влаштоване новорічне диво. А «Життєвим обріям» та «Катрану» побажали успішного розвитку та процвітання.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини