Шестеро людей госпіталізовано внаслідок аварії у Літинському районі

Шестеро людей  госпіталізовано внаслідок аварії у Літинському районі

Сьогодні у Літинському районі за участі автомобіля Ford Explorer сталося ДТП. В результаті аварії до лікарні потрапили водій авто та п’ятеро  його пасажирів.
Аварія сталася близько 4 години на автодорозі М-12 сполученням Стрий-Кропивницький-Знам’янка, неподалік с. Петрик - повідомляє сайт ГУ НП у Вінницькій області.

35 – річний водій автомобіля Ford Explorer, мешканець Миколаївської області не впорався з керуванням, з’їхав з дороги в кювет, де зіткнувся з деревом.

У результаті автопригоди водій іномарки та п’ятеро його пасажирів, віком від 18 до 51 років, жителі Херсонської області,  отримали різного ступеня тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Вінницької міської клінічної лікарні.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини дорожньо-транспортної пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОДІЙ ПІД "КАЙФОМ" ТІКАВ ВІД ПАТРУЛЬНИХ, А КОЛИ ЙОГО НАЗДОГНАЛИ ВІДБИВАВСЯ ГАЗОВИМ БАЛОНЧИКОМ

Водій автомобіля освідуваний, він тверезий. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОТОРОШНОМУ ДТП ЗАГИНУВ ХМІЛЬНИЧАНИН ТА ЙОГО НАРЕЧЕНА

%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%b2%d0%b0
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини