Сьогодні у Хмільницькому районі знімають відомий серіал «Кріпосна»

Сьогодні у Хмільницькому районі знімають відомий серіал «Кріпосна»

На славнозвісному Козятинському вокзалі 20 вересня проходять зйомки відомого українського серіалу «Кріпосна» від каналу «СТБ», - повідомляють Життєві обрії, з посиланням на фейсбук сторінку «Вокзал станції Козятин…».

Місцеві жителі мають можливість знятись у масових сценах. Аби передати атмосферу епохи часів кріпацтва бажаючих знятись у серіалі перевдягнуть в історичні костюми.

Окрім Козятина, зйомки серіалу відбуваються у найвідоміших місцях України: Києво-Печерській лаврі, музеї ім. Гончара, особняку Уварової і будинку-садибі Зайцева (Київ), Історико-культурному заповіднику Качанівка (Чернігівська область), Будинку письменників, музеї народної архітектури та побуту України Пирогово, Переяславі, історико-культурному комплексі Замок Радомисль (Радомишль).

Довідково:
Серіал «Кріпосна» побив рекорд останніх шести років для прем'єрного показу телесеріалу на телеканалі СТБ. Згодом стало відомо, що на початку лютого 2019 року за перший тиждень трансляції телесеріалу він очолив топ трансляцій усіх телеканалів у будні.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗАЛІЗНИЧНИЙ ВОКЗАЛ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ СТАВ НАЙЦІКАВІШИМ В УКРАЇНІ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини