Співак із Вінниці Golubenko представив свій новий сингл "Не відпускай"

Співак із Вінниці Golubenko представив свій новий сингл "Не відпускай"

Сьогодні, 23 червня, чуттєвий співак із Вінниці Golubenko представив свій новий сингл "Не відпускай", який показує силу емоційних зв'язків між людьми, навіть після розставання, - повідомляють Життєві обрії.

"Не відпускай" - це музична композиція, яка втягує слухача в історію особистих відносин, де головний герой бореться з прив'язаністю до свого колишнього партнера. У пісні відчувається глибока емоційна залежність, де виконавець визнає, що лише присутність цієї особи може зцілити його рани, адже він нездатний відірватися від спогадів, пов'язаних з минулими стосунками, незважаючи на їх завершення. 

Ця пісня - вираз мого внутрішнього світу, моїх емоцій та досвіду, пов'язаного з залежністю від колишніх стосунків. Я впевнений, що така ситуація знайома моїм слухачам і я сподіваюсь, що цей трек допоможе знайти внутрішню силу та звільнитися від цих емоційних оковів”, - коментує співак

Одночасно з піснею, Golubenko випустив захоплюючий музичний кліп. В ньому артист занурений у глибокі роздуми, що відображають його внутрішній конфлікт і боротьбу зі спогадами про минуле.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини