Справжніми шедеврами японської кухні можна поласувати у "Суші-Ма" в Хмільнику на Вінниччині

Справжніми шедеврами японської кухні можна поласувати у "Суші-Ма" в Хмільнику на Вінниччині

Попри невичерпне багатство подільської кухні, в український кулінарний побут міцно увійшли страви з японської кухні, а саме традиційна страва – суші. Вони вже давно завоювали світ своєю користю, неймовірним смаком та великим різноманіттям. Щоб хмільничани  мали змогу посмакувати найсмачнішими сушами, у місті відкрили новий суші-бар «Суші-Ма».

Це заклад японської кухні, який спеціалізується на доставці та смачному приготуванні сушей у Хмільнику. З першого дня відкриття засновники знали, що запорукою їх успіху є якість приготування страв. Саме тому, вони використовують тільки найсвіжішу та перевірену продукцію, екологічно чисту, без вмісту ГМО та консервантів. А всі страви виходять виключно «з-під ножа», тому завжди свіжі та такі смачні!

В команді «Суші-Ма» працюють молоді та енергійні знавці японської кухні, які люблять і вміють готувати. Вони уважно вивчають потреби клієнтів і завжди намагаються бути найкращими у своїй справі.  Смачно нагодувати клієнта і надати якісний сервіс - головна мета закладу.

Родзинкою їхніх сушів є те, що їх можна вживати перебуваючи на дієті, під час посту, в обідню перерву і на сімейному святі, вони стануть відмінною вечерею для двох і доречними ласощами на корпоративному фуршеті для великої або маленької компанії. Фірмові суші закладу – «Імператор», «Юдзон», «Тайфун», гарячі суші, а також солодкі суші, які так полюбляють наймолодші відвідувачі закладу.

- Ми готуємо за автентичними рецептами, щоб ви могли насолоджуватися стравами в повній мірі. Адже те, що ми готуємо – це не просто їжа, це частина найцікавіших культур світу, - розповідає сушист Ярослав Бученко.

«Суші-Ма» – ідеальне місце для людей, які люблять затишну атмосферу, комфортний відпочинок і смачну кухню.  Якщо ви і ваші близькі люблять японську кухню, то ви обов'язково повинні завітати до нового закладу «Суші-Ма».

Заклад працює: 11:00 до 23:00 за адресою: вул. Соборності, 6 (готель «Де Люкс). Також у суші-барі усі страви можна замовити з доставкою по м. Хмільнику та Хмільницькому районі. Варто лише зателефонувати і зробити замовлення за тел.: 0736010801, 0966010801.

 

Тетяна СЕНЦОВА,

"Життєві обрії"

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини