Тенденція чи нездоровий челендж? У Вінниці чоловік підпалив квартиру, у якій проживав із сім'єю

Тенденція чи нездоровий челендж? У Вінниці чоловік підпалив квартиру, у якій проживав із сім'єю

2 серпня  до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Келецькій у Вінниці. Прибувши на місце події  рятувальники ДПРЧ-1 центру з'ясували, що загоряння сталося в одній із квартир на 10-му поверсі. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області

Згодом повідомлення про пожежу надійшло  до поліції. Прибувши на місце події, поліцейські з'ясували, що після конфлікту з дружиною вінничанин підпалив квартиру, у якій проживав зі своєю сім'єю. Про це повідомляє сайт Національної поліції

За словами начальника відділення поліції №1 Вінницького районного управління Ігоря Сандула, повідомлення про пожежу у квартирі по вулиці Келецькій надійшло до поліції близько 18.30. За попередньою інформацією, 41-річний вінничанин після сварки з дружиною підпалив майно в помешканні. У квартирі правопорушник знаходився сам.  

Поліцейські вели перемовини з чоловіком, аби він відчинив двері, однак він не відповідав. За деякий час вінничанин вийшов з квартири. Правопорушника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Схоже, що такі випадки стають тенденцією або якимсь не здоровим челенджем. Адже, подібна подія трапилася 14 липня у Хмільнику, коли нетверезий ревнивець підпалив квартиру своєї подруги, де та проживала. Детальніше за посиланням: ПІДПАЛИВ КВАРТИРУ У ХМІЛЬНИКУ ТА ПОГРОЖУВАВ ВБИВСТВОМ: ПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА РЕВНИВЦЯ.

фото з сайтів

Національної поліції та

ГУ ДСНС у Вінницькій області


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ СБУ ВИКРИЛА АДМІНІСТРАТОРА АНТИУКРАЇНСЬКИХ ГРУП

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини