Тіла Героїв Віталія Гедзуна та Юрія Мельничука сьогодні доставлять до Хмільницької громади

Тіла Героїв Віталія Гедзуна та Юрія Мельничука сьогодні доставлять до Хмільницької громади

Сьогодні, 26 січня 2023 року, до свого рідного дому останнім шляхом повертаються наші Герої, - повідомяють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

Гедзун Віталій Анатолійович - до міста Хмільника, Мельничук Юрій Олексійович - до села Філіопіль.

Скорботний кортеж прямуватиме з Вінниці через с. Кожухів та орієнтовно буде в м.Хмільник у проміжку часу з 15.30 – 17.30.

Хмільничан закликають гідно зустріти Героїв «живим коридором» уздовж: вул. Курортна (в'їзд зі сторони с.Кожухів) – вул. 1-го Травня – проспект Свободи (Будинок культури) – вул. Столярчука, 10 (міська рада) – вул. Пушкіна (швейна фабрика, кафе «Вояж») – вул. Ентузіастів, 5 (рідний дім Гедзуна Віталія).

Потім скорботний кортеж прямуватиме через м.Хмільник до с. Філіопіль, до рідного дому Юрія Мельничука, за таким маршрутом: вул. Ентузіастів, 5 – вул. Пушкіна (кафе «Вояж», швейна фабрика) – вул. Столярчука – вул. Київська – у напрямку с. Філіопіль – вул. Зірка,13.

Віддаймо належну шану нашим землякам, які поклали своє життя на вівтар своєї Батьківщини. Поховання захисників України відбудеться 27 січня на Соколівському кладовищі у м. Хмільник та на кладовищі в с. Філіопіль.

Похоронна процесія за Віталієм Гедзуном розпочнеться о 10.00 з рідного дому воїна та прямуватиме за маршрутом: вул. Ентузіастів, 5 – вул. Пушкіна (кафе «Вояж», швейна фабрика) – проспект Свободи – вул. Шевченка, 7 (костел Пресвятої Трійці). Заупокійна молитва відбудеться об 11.00 в Костелі Пресвятої Трійці м.Хмільник. О 12.30 на площі біля Будинку культури відбудеться загальноміське віче-прощання з полеглим за волю України Віталієм Гедзуном.

Похоронна процесія за Юрієм Мельничуком розпочнеться о 10.00 з рідного дому воїна (с. Філіопіль, вул. Зірка,13). Об 11.20 на кладовищі с. Філіопіль відбудеться прощальне віче з полеглим за волю України Юрієм Мельничуком.

Жителів громади закликають віддати данину пам’яті воїнам-землякам! Їм ми завдячуємо довіку за своє життя в мирній країні!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ МОЖУТЬ З'ЯВИТИСЯ ВУЛИЦІ ІМЕНІ ГЕРОЇВ: УКРАЇНЦЯ, ДМИТРИШИНА ТА ШПАКОВСЬКОГО

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини