Третю партію дронів відправили на фронт працівники Хмільницького військкомату

Третю партію дронів відправили на фронт працівники Хмільницького військкомату

Сьогодні в Хмільницькому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулась передача дронів військовослужбовцям Сил спеціальних операцій, які боронять Україну в Запоріжській області, - повідомляють Життєві обрії.

Передав дрони військовослужбовцям ССО заступник начальника Хмільницького Центру комплектування та соціальної підтримки Олег Прокопович. Від імені особового складу він подякував захисникам за оборону України та висловив сподівання, що ці дрони досягнуть завданих цілей, допоможуть нищити ворога та зберегти життя наших захисників.

- Я дуже сподіваюсь, що ці дрони збережуть життя наших воїнів, допоможуть їм нищити ворога змушуючи окупантів покинути нашу землю, - сказав Олег Прокопович.

Спецпризначенці подякували працівникам ТЦК та СП за цю вкрай необхідну допомогу та закликали всіх українців доєднуватись до придбання дронів.

- Сьогодні війна перейшла на новий рівень, на технологічний, по-суті це війна дронів, у кого їх більше, той має перевагу на полі бою. Тому закликаємо усіх, в кого є можливість, об'єднуйтеся - купуйте дрони, допомагайте мужнім українським воїнам захищати нашу землю від окупантів, - сказали військовослужбоці ССО.


Нагадаємо: це третя партія дронів передана працівниками Хмільницького РТЦК та СП на фронт. Перша партія: "У Хмільнику стартував челендж "Купуй дрони для ЗСУ". Перші пташечки уже поїхали на Донеччину" була відправлена у лютому цього цього року,

Друга партія: "Працівники Хмільницького військомату передали чергову партію дронів в зону бойових дій" у березні цього року

%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%bd3%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%bd1
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини