Три мами, які подарували дітям справжню сім'ю

Три мами, які подарували дітям справжню сім'ю

День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми її любимо і цінуємо. Це свято з кожним роком стає все більш популярним і це не дивно, оскільки мама споконвіку є найріднішою і найдорожчою людиною для кожного з нас. Та є діти, які позбавлені маминої ласки, тому важко уявити, що відчуває маленька дитина, яка залишилася без батьків. Вони позбавлені любові та піклування і один на один постають перед життєвими труднощами. На щастя, є сім’ї, які дарують частинку своєї теплоти і любові прийомним діткам.

Сьогодні у  Хмільницькому районі є два будинки сімейного типу і одна прийомна сім’я,  які виховують прекрасних та добрих діток. Це сім’я Москаленків з с. Широка Гребля, сім’я Бригасів із Слободи-Кустовецької та сім’я Лецьких з Лозови. Їх об’єднує одне спільне бажання – дарувати тепло свого серця обділеним долею дитям.

Прийомні сім’ї дружать між собою, приїжджають у гості, на свята та просто відпочивають у затишному дружньому колі, тому й історія виникнення прийомної сім’ї у них спільна. Одного разу відпочиваючи всі разом, вирішили взяти прийомних діток і з того все почалось.

 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У ХМІЛЬНИКУ ПРОВЕДУТЬ ЧЕЛЕНДЖ ДО ДНЯ МАТЕРІ


В прийомній сім’ї Михайла та Марії Москаленків проживає шестеро діток, окрім того у них є одна доросла власна дочка. У сім’ї Миколи і Валентини Лецьких проживає п’ятеро прийомних і троє своїх діток. У сім’ї Віктора і Світлани Бригасів п’ятеро прийомних діток і один власний син.

Кожна мама заслуговує окремої вдячності, оскільки прийомне батьківство -  це далеко нелегка дорога. Ці три мами стали найдорожчими для дітей різного віку і характеру, кожен з яких на початку свого життя проходив через випробування, які не завжди минають безслідно. Звісно, не завжди все було просто, повсякденних труднощів вистачає. Та головне, що сила материнської любові перемагає будь-які труднощі, адже вона всемогутня, безмежна незамінна для кожної дитини у її житті.

Тетяна Сенцова


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ХМІЛЬНИЧАН ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «ХМІЛЬНИЦЬКА ВЕСЕЛКА»

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

182321518 279554070546037 1267525182250573453 n
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини