Три школи Хмільницького району передали у власність Війтівецької ОТГ

Три школи Хмільницького району передали у власність Війтівецької ОТГ

15 грудня в малій залі Районного будинку культури відбулася друга позачергова сесія Хмільницької районної ради 8 скликання на якій було присутнього 33 депутати.

На порядок денний позачергової сесії було винесено 18 питань, які стосувалися організації роботи Хмільницької районної ради, адміністративно-територіального устрою та бюджетів районів.

Депутати Хмільницької районної ради достроково припинили повноваження депутатів Хмільницької районної ради Прохорова Сергія Валерійовича та Козака Вадима Павловича, відповідно до поданих ними заяв.

Своїм рішенням депутати районної ради звільнили директора КЗ «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Мар’янівка» Яременко Галину Іванівну та призначили директором Войцещука Анатолія Івановича.

Серед розглянутих питань порядку денного було питання про початок реорганізації Калинівської та Козятинської районних рад. Відповідно до прийнятого рішення та плану заходів з реорганізації Калинівського та Козятинського районів до 31 січня 2021 року, створені районною радою комісії, повинні забезпечити процес передачі майна, активів та зобов’язань Калинівської  районної ради та Козятинської районної ради до Хмільницької районної ради.

Наступним своїм рішенням депутати підтримали безоплатну передачу зі спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району до спільної комунальної власності Війтівецької об’єднаної територіальної громади цілісних майнових комплексів закладів освіти та рухомого майна до 31 грудня. Відповідно до цього рішення у власність Війтівецької ОТГ перейдуть школи та їхнє майно сіл Мар’янівка,Терешпіль та Торчин, а також автобус ПАЗ-32053-07, який знаходиться на балансі відділу освіти райдержадміністрації. Також, депутати підтримали рішення про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення села Війтівці Війтівецької ОТГ. Далі депутати затвердили рішення про затвердження фінансових планів Хмільницького центру первинної медико-санітарної допомоги та Хмільницької центральної районної лікарні та розглянули питання внесення змін до прийнятих рішень про бюджети Хмільницького, Калинівського та Козятинського районів.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини