У білорусі зросла кількість російської техніки

У білорусі зросла кількість російської техніки

У Білорусі на аеродромі Зябрівка біля Гомеля останніми днями зросла кількість російської військової техніки. Про це з посиланням на дані супутника пише Радіо Свобода

"Насправді російська військова техніка і жива сила прибули в Зябрівку (Гомельський район) півтора тижні тому. Росіяни залишаються там з весни, але в обмеженій кількості. На Зябрівку доступ, як і раніше, закритий. Як стояли, так і стоять російські війська, але зараз більше техніки і людей", – розповіло джерело з Гомельського району. 

Крім того, у північній частині аеродрому звели піщані насипи. Подібні фортифікації є у військовій частині зенітно-ракетного полку, що охороняє АЕС в Островці. Там на піску встановлені радіолокаційні станції, що використовуються для ідентифікації цілей і наведення ракет. 

Радіо Свобода

Радіо Свобода

"На супутниковому знімку видно, що на території аеродрому в Зябрівці збільшилася кількість військових вантажівок, розширилася територія військового містечка, помітна наявність зенітно-ракетних комплексів С-300 і С-400. На знімку, зробленому 16 жовтня, також видно потяг, який прибув із пальним", – зазначили журналісти. 

Радіо Свобода

Радіо Свобода

Нагадаємо, з території білорусі по Україні російські військові запускають ракети і безпілотники. Тільки за вчора їх звідти запустили вісім штук. Білоруська влада дозволяє вільно підніматись російським літакам із бомбами в небо, аби випустити їх по українцях. Крім того, у білорусі зросла кількість військових з Росії – в жовтні їх приїхало ще 9000. 

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ОКУПАНТИ ВЛУЧИЛИ ПО ОБ’ЄКТУ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини