У Гайсинському районі сталися одразу дві смертельні аварії

У Гайсинському районі сталися одразу дві смертельні аварії

Вчора у Гайсинському районі стались дві ДТП, двоє людей отримали травми несумісні з життям, а ще двоє потерпілих знаходяться у лікарні, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

За попередньою інформацією слідства, близько 4:30 на автодорозі сполученням Стрий-Кропивницький-Ізварине, неподалік села Червоне 27-річний водій автомобіля Volkswagen, житель м. Запоріжжя, здійснив наїзд на пішохода, після чого автомобіль з’їхав у кювет, зіткнувся з деревом та перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 27-річний пішохід, житель села Райгород, загинув на місці події.  

Водій автомобіля та його 27-річний пасажир, житель Хмельницької області, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Ще одна аварія сталась близько 23:30 неподалік від села Лукашівка Ладижинської територіальної громади. 31-річний водій автомобіля Ford, житель Соболівської територіальної громади не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з навантажувачем JCB, під керуванням 35-річного гайсинчанина. 

В результаті автопригоди водій автомобіля від отриманих травм помер у лікарні під час надання медичної допомоги. 

За цими фактами проводяться розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк до 8 років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ЖАХЛИВІЙ АВАРІЇ НА ВІННИЧЧИНІ ЗАГИНУЛИ ДВОЄ МОТОЦИКЛІСТІВ ТА ПАСАЖИРКА АВТІВКИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини