У Хмільнику до Дня Національної поліції відзначили правоохоронців

У Хмільнику до Дня Національної поліції відзначили правоохоронців

Сьогодні у Хмільницькій міській раді з нагоди відзначення Дня Національної поліції України відбулись урочисті заходи, - повідомляють Життєві обрії.

4 липня за участі Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина, голови районної ради Юрія Слабчука, заступника начальника районної військової адміністрації Олександра Пузира та начальника Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка в актовому залі Хмільницької міської ради відбулись урочисті заходи.

За зразкове виконання службових обов’язків, кращих працівників Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області керівництвом району було відзначено грамотами.

Вітаючи правоохоронців Юрій Слабчук зазначив, що поліція району гідно справляється із викликами воєнного часу та належним чином забезпечує охорону прав і свобод людини, протидіє злочинності, підтримує на високому рівні публічну безпеку і порядок на території Хмільницького району.

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин подякував правоохоронцям за віддану службу в ім’я Закону та в інтересах громади, професіоналізм, вірність присязі та відданість Українському народові. Побажав усім поліцейським, службовцям та ветеранам Національної поліції України міцного здоров'я, добра, миру, злагоди, невичерпної життєвої енергії та добробуту.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ГОЛОВА ХМІЛЬНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВРУЧИВ ПОЧЕСНІ ГРАМОТИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини