У Хмільнику на Вінниччині дитина потрапила під колеса автомобіля

У Хмільнику на Вінниччині дитина потрапила під колеса автомобіля

1 квітня у місті Хмільник сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій під колеса «ВАЗа» потрапив 9-річний школяр. Дитина госпіталізована у лікарню. Проводиться розслідування. Аварія сталась близько  08.00 години по вулиці Пушкіна. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції.

За кермом транспортного засобу перебував 30 - річний житель села Зозулинці Уланівської територіальної громади. За попередньою інформацією слідства,  водій легковика допустив наїзд на неповнолітнього школяра, який перетинав проїзну частину дороги в невстановленому місці.  

У результаті наїзду  9 -річний хлопчик отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до  травматологічного відділення місцевої лікарні.
Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль знаходиться на арештмайданчику. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАСПОРТ У СМАРТФОНІ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини