У Хмільнику після свят обмежать газопостачання

У Хмільнику після свят обмежать газопостачання

З 5 травня 2021 року Хмільницьке відділення АТ «Вінницягаз» буде проводити технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних житлових будинків міста Хмільника.

У зв’язку з цим на час виконання робіт буде припинена подача природного газу споживачам окремих будинків. Про це повідомляється на сторінці АТ "Вінницягаз".

У компанії говорять, що послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних житлових будинків надаються на договірних умовах.

Графік проведення технічного обслуговування:

  • вул. Столярчука, 29 з 5 по 7 травня;
  • вул. Столярчука, 31 з 11 по 13 травня;
  • вул. Котляревського, 84 з 17 по 19 травня;
  • вул. Столярчука, 33 з 19 по 21 травня;
  • вул. Столярчука, 35 з 24 по 25 травня;
  • вул. Сергія Муравського, 9 з 26 по 27травня

В АТ "Вінницягаз" просиять вибачення у споживачів за тимчасові незручності та доводять до відома, що зазначені роботи будуть проводитися з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем природного газу.

Окрім того, мешканців будинків та квартир, в яких будуть проводитись планові роботи, просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань. З метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення газопостачання буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НЕПОВНОЛІТНЮ ХМІЛЬНИЧАНКУ РОЗШУКАЛИ В ІНШІЙ ОБЛАСТІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини