У Хмільнику поліцейські офіцери громад району отримали 24 автомобілі «Renault»

У Хмільнику поліцейські офіцери громад району отримали  24 автомобілі «Renault»

Вчора у Хмільнику відбулось вручення ключів від службових авто «Renault»  поліцейським офіцерам дев’яти громад Хмільницького району, - повідомляють Життєві обрії.

Ключі від 24 автомобілів хмільницьким копам вручили голова Національної поліції України, генерал поліції третього рангу Іван Вигівський та заступник директора програми ICITAP в Україні Тім Яновік.

До урочистостей з нагоди старту другого етапу проєкту «Поліцейський офіцер громади», також долучились начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов та  голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий. Вони привітали поліцейських офіцерів громад і голів ОТГ з цією визначною для району подією.

Іван Вигівський у вітальному слові зазначив, що проект «Поліцейський офіцер громади» набирає обертів в Україні, зауваживши, що на сьогодні Вінницька область найбільше забезпечена присутністю поліцейських офіцерів в ОТГ. Тож Голова Національної поліції України подякував головам громад, які піклуються про безпеку на своїх територіях.

«Минулого року вдалося у Вінницькій області забезпечити всі 63 територіальні громади присутністю поліцейських офіцерів,- підкреслив Іван Вигівський.- Сьогодні ми ставимо у стрій ще 24 поліцейських, які будуть піклуватися безпекою і контролювати кримінальну ситуацію на визначеній території. Цінність безпеки в сучасних умовах є дуже важливою для кожного українця. Ми робимо все, для того, щоб внутрішній фронт був захищеним. Крім того, тисячі наших поліцейських, починаючи з 2014 року, беруть участь у бойових діях проти російської федерації. На жаль, ми маємо втрати. Серед яких є поліцейські і Вінницької області. Панове офіцери! Будьте професійними та самовідданими, служіть і захищайте з честю!»

Сергій Борзов висловив вдячність керівнику Нацполіції  України за візит та підкреслив: «Для Вінниччини за честь  тримати першість у цьому проекті.  Національна поліція, як і військові, має високий рівень довіри серед населення. Це є першою ознакою, що реформа вдала! Це насправді яскравий приклад співпраці державної влади, Національної поліції, та органів місцевого самоврядування. Шановні голови ОТГ, поліцейський громади – це ваш помічник, представник держави, якому довіряє населення. Дуже радію,що поповнюється матеріально- технічна база поліцейських Вінницької області. Повнопривідні службові автомобілі «Рено Дастер» будуть передані сьогодні, тож щира вдячність нашим міжнародним партнерам за потужну допомогу, підтримку і можливість далі втілювати програму «Я ТУТ!».

Вячеслав Соколовий додав: «Приємно відзначити, що саме на нашій Вінниччині проєкт «Поліцейський офіцер громади» першим був завершений в усіх 63 громадах. На сьогодні ми маємо майже 90 поліцейських станцій. Це велика робота, яка своїм результатом має об'єднання зусиль керівництва Нацполіції у Вінницькій області, органів місцевого самоврядування, людей у громадах та міжнародних партнерів».

Голова Національної поліції України Іван Вигівський і Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко вручили ключі від службових авто та сертифікати та помпову зброю:

  • Голові Хмільницької міської територіальної громади Миколі Юрчишину  та поліцейським офіцерам громади Марії Войтенко, Віталію Сташко, Юрію Рехлецькому, Андрію Марківському, Ігорю Бомко, Олександру Сучаку;
  • Голові Уланівської територіальної громади Олександру Гоцуляку та поліцейському громади Дмитру Семенюку;
  • Голові Війтівецької територіальної громади Станіславі Ядвіжиній та поліцейському цієї громади Володимиру Луцкову;
  • Голові Калинівської територіальної громади Василю Поліщуку та поліцейським громади: Олександру Сучаку, Костянтину Лукашу, Сергію Максимчуку, Олександру Кожухівському, Олександру Осаволюку, Юрію Ярмолюку, Дмитру Осаволюку;
  • Голові Іванівської територіальної громади Михайлу Кулику та поліцейським цієї громади: Ігорю Токаренку,Сергію Нагорному;
  • Голові Козятинської територіальної громади Тетяні Єрмолаєвій та поліцейським громади: Олександру Пазюну, Сергію Кузьмінському, Дмитру Мельнику, Роману Стецюку, Олександру Журавльову,Володимиру Білоусу;
  • Голові Самгородоцької територіальної громади Сергію Лановику та поліцейськогому громади Дмитру Литовченку;
  • Голові Махнівської територіальної громади Павлу Кузьмінському;
  • Голові Глуховецької територіальної громади Олександру Амонсу.

Варто зазначити, що Вінницька область лідирує серед регіонів України щодо кількості відкритих поліцейських станцій. Регіон на 100% охоплений проєктом «Поліцейський офіцер громади». Наразі у громадах області вже відкриті і працюють 89 поліцейських станцій.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІННИЧЧИНУ ВІДВІДАЛА ГОЛОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ НАТАЛІЯ ГУСАК

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини