У Хмільнику поліція попереджає про шахраїв! Не впускайте до оселі незнайомців

У Хмільнику поліція попереджає про шахраїв! Не впускайте до оселі незнайомців

У Хмільницькому районному відділі поліції закликають громадян не пускати незнайомців до своїх осель, - повідомляють Життєві обрії.

Невідомі особи можуть представлятися соцпрацівниками, співробітниками комунальних служб чи «благодійниками», щоб проникнути до помешкання довірливих людей для скоєння злочину.

Частіше злодії скоюють крадіжки майна за відсутності господарів вдома. Але бувають випадки, коли громадяни самі впускають у свої домівки шахраїв, які видають себе за співробітників пенсійного фонду чи подорожуючих волонтерів та пропонують «допомогу».

Поліція закликає бути обачними та в жодному разі не довіряти невідомим людям. Не відчиняти двері та не запрошувати їх увійти до будинку.

Завжди перевіряти документи та надану незнайомцями інформацію. У разі, якщо візитери представляються співробітниками комунальної служби чи соціальними працівниками – зателефонуйте диспетчеру або в соціальну установу, щоб з’ясувати, чи направляли їх на вашу адресу.

Якщо неподалік свого дому чи оселі сусідів ви помітили невідомих осіб, які здаються вам підозрілими – телефонуйте на «102».

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ЛЮДИНУ! ПІШОВ ДО СУСІДНЬОГО СЕЛА І ЗНИК

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини