У Хмільнику попрощались з захисником України Русланом Браславським, який загинув під Бахмутом

У Хмільнику попрощались з захисником України Русланом Браславським, який загинув під Бахмутом

Сьогодні, хмільничани попрощалися з мужнім воїном, хоробрим захисником своєї Батьківщини, нашим земляком старшим лейтенантом Русланом Миколайовичем Браславським, який загинув 25 червня 2023 року смертю хоробрих за волю і незалежність України біля населеного пункту Привілля Соледарської міської громади Бахмутського району Донецької області, - повідомляють Життєві обрії.

Під час церемонії прощання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх полеглих захисників, за те, що вони віддали своє життя захищаючи незалежність, свободу, територіальну цілісність та майбутннє нашої держави. Над площею урочисто лунав державний гімн.

З прощальною промою та щирими співчуттями до рідних Руслана звернувся заступник міського голови Андрій Сташко, помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Василь Павленко, заступник начальника Центру комплектування та соціальної підтримки підпоковник Олег Прокопович.

Браславський Руслан Миколайович народився 9 лютого 1978 року в селі Уланів Хмільницького району, Вінницької області.

3 1985 року по 1993 рік навчався в Уланівський загальноосвітній школі. B 1993 р поступив в Немирівський будівельний технікум, який закінчив у 97-му році, навчався за спеціальністю технік-будівельник-технолог. В 1997 році вступив в Одеську державну будівельну академію будівництва та архітектури, яку з успіхом закінчив у 2001р.

Трудову діяльність розпочав з 2002 року, працював у Хмільницькому професійно-технічному училищі N40, на посаді майстра виробничого навчання. 3 2003 року працював у Хмільницькому міжгосподарському відділі капітального будівництва на посаді головного спеціаліста - 20 років свого життя віддав цій праці.

Руслан захоплювався риболовлею та велоспортом. Гарний спеціаліст, фахівець своєї справи, життя в якого було наповнене планами на майбутнє.

В Руслана Миколайовича залишилися мама Любов Василівна дружина Світлана, донька Вікторія та сестра Тетяна. Внаслідок штурмових дій з боку збройних сил російської федерації загинув смертю хоробрих 25 червня 2023 р. поблизу села Привілля Соледарської міської громади, Бахмутського району, Донецької області.

Ангеліна ПЕТЛЬОВАНА,  студентка кафедри журналістики ЧНУ ім. Юрія Федьковича

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНИ В БАХМУТСЬКОМУ РАЙОНІ СМЕРТЮ ХОРОБРИХ ПОЛІГ РУСЛАН БРАСЛАВСЬКИЙ З ХМІЛЬНИКА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

432
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини