У Хмільнику преміюють спортсменів!

У Хмільнику преміюють спортсменів!

У Хмільнику відзначать грошовими винагородами спортсменів, які вибороли призові місця на офіційних змаганнях обласного, національного та міжнародного рівнів, повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Хмільницьку міську раду.

Таке рішення ухвалено на засіданні виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Преміюють 37 спортсменів, вчителів фізкультури шкіл громади та 12 тренерів на суму понад 40 тисяч гривень. Найбільшу премію у розмірі 4025 гривень отримають спортсмени клубу Боєць – Анастасія Городівська та Максим Олійник. Також їхнього тренера Сергія Городівського преміюють сумою у 5000 гривень за високі досягнення у спорті на Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, що проходив у м. Софія (Республіка Болгарія).

Офіційне вручення подяк та фінансових нагород має відбутися 10 вересня 2021 року, напередодні професійного свята спортсменів – Дня фізкультури і спорту.

Хмільничанка Мар’яна Шевчук здобула золоту медаль на літніх Паралімпійських іграх у Токіо, тому для заохочення спортсменів Хмільницька міська рада 30 серпня оприлюднила проєкт рішення міської ради, яким пропонується здійснювати виплату одноразової фінансової підтримки спортсменам, тренерам Хмільницької міської територіальної громади за високі досягнення у спорті на олімпійських та параолімпійських іграх за зайняті:

1-місце 500 тисяч гривень,

2-місце 300 тисяч гривень,

3-місце 200 тисяч гривень. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------

У ШКОЛАХ ХМІЛЬНИКА ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЛІНІЙКИ ТА ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Замовити плитку, блочок, паркан можна тут

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org   

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини