У Хмільнику презентували "Брендбук"

У Хмільнику презентували "Брендбук"

Сьогодні, 29 липня, як і було анонсовано, у Хмільницькій міській раді проведено зустріч з  керівниками структурних підрозділів міської ради, представниками бібліотечних та музейних закладів, громадських організацій, організаторами заходів, виробниками туристичної, сувенірної та промоційної продукції.  В ході зустрічі  відбулася презентація «Брендбуку», який тиждень тому затвердила міська рада.

Начальниця відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради Олена Драч  та  радник міського голови на громадських засадах, голова Ради ГО «ПРАВО» Віталій Дорох розповіли присутнім про зміст бренбуку, образ бренду, його місію та єдину стилістику логотипів.

Під час презентації також розглянули приклади недопустимих форматів використання логотипів Хмільника і Хмільницької міської ради.

Гості заходу озайомилися із прикладами використання стилю Хмільницької міської ради на конвертах, візитках, теках, а також застосування бренду на брошурах, книгах, бланках, візитках, футболках, блокнотах, туристичних табличках, покажчиках тощо.

Електронна версія Брендбуку розміщена на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради у Розділі «Курорт Хмільник» з якою можна ознайомитися перейшовши за цим посиланням.

Як повідомляють у міській раді усі, в кого виникнуть питанння використання бредбуку можуть отримати консультацію фахівців структур них підрозділів Хмільницької міської ради, а саме:

  • відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції за тел..: 2-21 75;
  • відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю за тел.: 2 23 18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ ОТРИМАЄ "ХМІЛЬНИЦЬКИЙ АГРАРНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ"

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини