У Хмільнику продовжено "дистанційку"

У Хмільнику продовжено "дистанційку"

У Хмільнику продовжено дистанційне навчання, - повідомляють Життєві обрії.

Рішення про те, що освітні заклади Хмільницької громади продовжать дистанційне навчання до 11 лютого було прийнято вчора, 4 лютого на засіданні міської Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Враховуючи сплеск коронавірусу у громаді, для запобігання поширенню COVID-19 серед учасників освітнього процесу було вирішено  продовжити дистанційну форму навчального процесу в закладах загальної середньої освіти та позашкільної освіти по 11 лютого 2022 року включно, - повідомляють у Хмільницькій міській раді.

Також Комісією рекомендовано скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференцій усі наради, заходи та засідання колегіальних і дорадчих органів (зокрема громадські слухання і обговорення), що були заплановані на найближчий термін.

Окремим пунктом свого рішення Комісія доручила Хмільницькому РВП ГУНП у Вінницькій області спільно з Хмільницьким управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області посилити заходи контролю щодо дотримання суб’єктами господарювання санітарного законодавства, протиепідемічних вимог.

В своєму рішенні Комісія ще раз наголосила керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам господарювання усіх форм власності на необхідності забезпечення суворого контролю за дотриманням вимог постанов Кабінету Міністрів України, постанов Головного державного санітарного лікаря України, якими встановлено обмежувальні протиепідемічні заходи в умовах адаптивного карантину.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВЧОРА У ХМІЛЬНИКУ РЯТУВАЛЬНИКИ ДОПОМОГЛИ "ШВИДКІЙ", ЯКА З'ЇХАЛА У К'ЮВЕТ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини