У Хмільнику ремонтують одну з найдовших вулиць

У Хмільнику ремонтують одну з найдовших вулиць

Вулиця Кутузова у Хмільнику довгий час залишалася довгобудом. Ця вулиця є однією з найдовших у Хмільнику. Її протяжність становить 2 кілометри та сполучає  великий житловий масив. Жителі цієї вулиці та прилеглих до неї вулиць та провулків неодноразово нарікали на її жахливий стан. На вирви та вибоїни скаржились не лише водії, але й пішоходи, бо рухатись цією дорогою, особливо в дощову погоду, було просто нестерпно.

 

Провести ремонт дороги по вул. Кутузова мали ще у 2018 році. Перед тим, як його розпочати, було прийнято рішення провести реконструкцію водогону, в ході реконструкції було замінено металеві труби  на пластикові, а до ремонту дороги тоді чомусь так і не дійшло.

Зовсім скоро проблема бездоріжжя по вулиці Кутузова залишиться, як кажуть, позаду, бо на даний час  на ній уже ведуться роботи з капітального ремонту дороги та тротуарів. 

- Загальна вартість робіт становить 25 мільйонів. З міського бюджету на реалізацію цього проекту виділено трохи більше 3 мільйонів гривень. Решта коштів – державна субвенція на ремонт місцевих доріг. Роботи планують завершити протягом чотирьох місяців, - коментує начальник КП «Хмільниккомунсервіс» Юрій Прокопович.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

МАЙЖЕ 10 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ПЕРЕРАХУВАЛИ ХМІЛЬНИЧАНИ НА АРМІЮ

ДЛЯ ОЧИСТКИ ПІВДЕННОГО БУГУ ХМІЛЬНИЦЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЄ 5 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини