У Хмільнику Сергій Борзов привітав дітей з новорічними святами

У Хмільнику Сергій Борзов привітав дітей з новорічними святами

Начальник ОВА Сергій Борзов привітав з новорічними святами 280 дітей пільгових категорій, які потребують особливої уваги та підтримки, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

Начальник ОВА Сергій Борзов привітав з новорічними святами 280 дітей пільгових категорій, які потребують особливої уваги та підтримки.

Звертаючись до присутніх на святі очільник області зауважив: «Ніхто і ніщо не зможе відібрати у наших дітей свято. Дитинство – це той час, коли такі свята запам’ятовуються на все життя. Бажаю кожному злагоди, добробуту, Перемоги і мирного неба в Україні».

У свою чергу, Хмільницький міський голова Микола Юрчишин підкреслив, що заради дітей буде зроблено все можливе, щоб Перемога настала саме у 2023-му році: «Бажаю, щоб діти могли вільно гуляти по місту, ходити до школи, в дитячі садочки і навчатись. І, головне, щоб усі ви були щасливі та усміхнені!».

Діти зі щирими усмішками зустрічали гостей і залюбки спілкувалися з ними. Сергій Борзов побажав малечі здійснення найзаповітніших мрій та вручив їм солодкі подарунки. Також для учасників дійства була підготовлена насичена розважальна програма: вокальні, хореографічні номери, цікаві конкурси та ігри. Яскравою родзинкою свята став аквагрим для малечі.

Зауважимо, що святкова новорічна програма та подарунки передбачені для дітей пільгових категорій з усіх громад області, включаючи дітей вимушених переселенців, які знайшли прихисток на Вінниччині. Загалом, для малечі підготували 10200 подарунків від Начальника ОВА.

Навіть у вирі війни має залишитися місце для відчуття свята й маленьких приводів радості. Попри все, ворог не має залишати юних українців віри в диво щасливого дитинства.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІЙНА ЗАБРАЛА ЖИТТЯ ДВОХ МЕШКАНЦІВ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини