У Хмільнику школи перейшли на "дистанційку", але ненадовго

У Хмільнику школи перейшли на "дистанційку", але ненадовго

Від сьогодні школи Хмільника перейшли на дистанційну форму навчання, це пов’язано з тим, що Україна перейшла у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, - повідомляють Життєві обрії.

При "жовтому" рівні відвідування закладів освіти учнями дозволено за умови наявності не менш, ніж у 80 відсотків вакцинованих працівників. Якщо ця умова не виконана, то заклад має перейти на дистанційну форму навчання.

Однак ця умова не поширюється на заклади дошкільної освіти та 1-4 класи закладів загальної середньої освіти. Вони продовжують працювати в звичному форматі з дотриманням протиепідемічних норм.

Начальник відділу освіти Хмільницької міської ради Віталій Оліх повідомив, що це ненадовго і очне навчання в школах громади скоро буде відновлено.

«На даний час відділом освіти проводиться робота з трудовими колективами шкіл громади щодо вакцинації 80 відсотків працівників колективів. Учні першої та третьої шкіл міста уже завтра зможуть відновити очне навчання для усіх класів. На даний час робиться усе можливе, аби решта шкіл громади також змогли найближчим часом відновити свою роботу в звичному режимі», - сказав Віталій Оліх.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ СТАВСЯ ЗЕМЛЕТРУС

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини