У Хмільнику судили 34-річного чоловіка за вбивство матері. Прокурор довів його вину

У Хмільнику судили 34-річного чоловіка за вбивство матері. Прокурор довів його вину

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області визнав обґрунтованими доводи прокурора Хмільницької окружної прокуратури та визнав винуватим 34-річного мешканця Хмільницького району у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України  (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Прокурором доведено, що у листопаді 2022 року обвинувачений, знаходячись у одному з сіл Хмільницького району, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, маючи умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті своїй 67-річній матері, усвідомлюючи, що остання є особою похилого віку та не може чинити йому активний опір, наніс потерпілій множинні удари кулаками обох рук та ногами цілеспрямовано в область голови та тулубу, від яких настала  її смерть.

Враховуючи, що обвинувачений вчинив особливо тяжкий злочин, за який законом передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, за місцем проживання характеризується негативно, раніше неодноразово судимий за вчинення умисних злочинів, в тому числі із застосуванням насильства, неодноразово вчиняв домашнє насильство у відношенні членів свої родини, прокурор просив суд визнати обвинуваченого винним та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 12 років.

За результатами розгляду обвинувального акту та наданих прокурором доказів судом чоловіка визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді позбавлення волі на строк 10 років.

На даний час вирок законної сили не набрав.

Хмільницька окружна прокуратура

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ДВОЄ УЧНІВ ПІДПАЛИЛИ КАБІНЕТ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ ПОТРОЩИЛИ МЕБЛІ Й ТЕХНІКУ ТА ВТЕКЛИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини