У Хмільнику судитимуть директора меблевого підприємства

У Хмільнику судитимуть директора меблевого підприємства

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та до суду передано обвинувальний акт стосовно директора одного із приватних підприємств м. Хмільника по виготовленню меблів, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого).

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений, будучи директором підприємства, в порушення діючих правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві допустив до виконання таких робіт працівницю, яка не пройшла спеціального навчання і перевірку знань відповідних нормативно - правових актів з охорони праці і не мала досвіду безпечного виконання робіт на верстатному обладнанні, у зв’язку з чим стався нещасний випадок, внаслідок якого працівниця отримала тілесні ушкодження.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Хмільницька окружна прокуратура

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗА РОЗБЕЩЕННЯ МАЛОЛІТНІХ ДІВЧАТОК У ВІННИЦІ СУДИТИМУТЬ ХУДОЖНИКА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини