У Хмільнику триває прийом громадян для формування стрілецького батальйону

У Хмільнику триває прийом громадян для формування стрілецького батальйону

Хмільницький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – Захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ, - повідомляють Життєві обрії.

Щодня, щохвилини захисники, волонтери та громадяни продовжують виборювати крок за кроком перемогу нашої держави та героїчно чинити опір російським окупантам. Україна змінює ставлення до себе і дивує світ, впевнено крокує до світлого майбутнього країни, на яке ми усі безперечно заслуговуємо.

Сьогодні нам необхідно ставати ще сильнішими, дружнішими та пліч-о-пліч продовжувати боротьбу. Україна потребує захисників рідного краю, які готові давати відсіч ворогу. Кожен, хто може долучитися до боротьби з окупантами, повинен це робити.

Хмільницький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – Захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ, - зазначає начальник Хмільницької РВА Богдан Кузнец.

Військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщених осіб, або які тимчасово перебувають на території району закликають приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ.

Всіх, хто прагне наблизити нашу перемогу та приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ, чекають в Хмільницькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В УКРАЇНІ ВЖЕ ВШОСТЕ ПРОДОВЖЕНО ВОЄННИЙ СТАН ТА ЗАГАЛЬНУ МОБІЛІЗАЦІЮ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини