У Хмільнику відбулася церемонія прощання із Героєм, що віддав життя за Україну Олександром Вінніченком

У Хмільнику відбулася церемонія прощання із Героєм, що віддав життя за Україну Олександром Вінніченком

Сьогодні о 12 годині у Хмільнику відбулося загальноміське віче, на якому містяни віддали шану загиблому захиснику Олександру Вінніченку, - повідомляють Життєві обрії.

У бою за Миколаїв, під час ворожого ракетного обстрілу загинув хмільничанин Олександр Вінніченко. Життя Героя обірвалося на 35 році життя. У захисника залишилися мати, дружина та троє дочок. 

Останній шлях воїна пройшов з дому Олександра до церкви Святих Первоверховних апостолів Петра і Павла, де об 11 годині відбулася заупокійна молитва. Містяни навколішках проводжали Героя в кращий світ, подумки дякуючи за мирне небо над головою. О 12 годині розпочалося загальноміське віче-прощання із Захисником України.

Віче розпочалося з хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя за незалежність України та з виконання хмільничанами державного гімну. До прощання з Героєм долучилися сотні людей.

Зі словами співчуття до рідних та близьких загиблого звернулися: заступник Хмільницького міського голови Сергій Редчик, благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас, волонтер Микола Михальнюк, начальник Хмільницького об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Тарас Андрійчук, помічник народного депутата Петра Юрчишина Андрій Барабан.

Захисника України поховали на кладовищі в селі Війтівці.

У цей скорботний для усіх нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Олександра. Вічна пам’ять і слава йому! Вічна пам’ять і слава всім тим, хто віддає своє життя за свободу, мир і незалежність України.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У БОРОТЬБІ З ОКУПАНТАМИ ЗАГИНУВ ЖИТЕЛЬ САЛЬНИЦІ СЕРГІЙ РИДВАНСЬКИЙ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Dsc 0038Dsc 0036Dsc 0034Dsc 0032Dsc 0018Dsc 0012Dsc 0011Dsc 0010Dsc 0004Dsc 0007
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини